Блин!!! И тут кумовщина! И куда бедному крестьянину податься, - красные придут грабят, белые придут тоже грабят
Анекдот,революционной поры-Сижу пью чай,слышу стучат,открываю-Ты за красных или за белых-За красных-Снимай штаны,будем морду бить....-Сижу пью чай,слышу стучат,открываю-Ты за белых,или за красных?-за белых.-Снимай штаны будем морду бить!-Сижу пью чай,слышу стучат.Снимаю штаны открываю.Пришла соседка пить чай.....
Тендер об"явити,з грузії виписати,чи в неті по резюме пошукати,он недавно підходящу кандидатуру з Алма-Ати хтось пропонував
Дурнє питання!в Бандьори!ні білосиньокрасні,ні статтніґандо@ни!ква!Українофоби не піхвопхутьсвоєсобачошакальськерило в наші терени
А я навіть одного разу застрілив кабанчика з карабіна через ті премікси . Їздили на полювання в село до сватів , там заночували та добре випили , сват каже шо вже не має тєрпєнія до годівлі свиней - перестав давати хімію і свині перестали жерти дерть . Вже й кашу його теща варити стала , й буряк тре як на борщ , а свиняки оруть на все село бо нема хімікатів - коротше вирішили ми їм помститися й на ранок запланували різати кабанчика . Вранці встали десь часа в п'ять , підготувались самі та підготували місце для розбирання тушки , мій товариш шо був зі мною в гостях сказав шо треба кабана не колоти , а гепнути молотом по голові і потім перерізати горляку - так буде видовищніше та й мнясо нібито буде кращим ... Насправді мій товариш бачив свиней тільки по телевізору , а про те як вбивати кабанів наслухався від колеги по роботі - от і рішив поумнічать . Ну взяв він в руки молот і гепнув кабана по голові - молоток скользнув по свинячому вусі й не наніс смертельної травми , натомісць кабан збешенів бо йому майже відірвало ударом вухо . Вирвався свиник , повалив свата , балон з газом , товариш злякався та поліз на горище й оре на все село ( аби ви зрозуміли на скільки то необично - ви маєте це уявити та мати на увазі шо ще було темно бо було десь половина шостого ранку , кінець грудня місяця ) . Каже сват шо заткни пельку своєму товаришу бо соромно перед сусідами , а той оре бо ще й вдарив себе по нозі а згаряча подумав шо вкусив його кабан . Сватовина теща вибігла на двір та хрестиця й проклинає таких гостей ... Каже сват шо ви ж з ружами - то й застрельте кабана , я кажу шо буде повно свинцю бо доведеться гепати чотирьма нулями адже ні картечі ні кулі з собою до гладкоствола не було . То ж переведемо й мнясо й сало бо кабан то не стоїть на місці а бігає й сопе , а з ніздрів пре кровава піна ... Ну коротше вирішив я випробувати барнаульські 7,62х39 . Три рази бив доки кабан таки не впав , зате кров'ю добряче стік . Кулі ми знайшли тільки дві - одна пробила передню ногу та застрягла в лопатці , друга пройшла навиліт і встряла в вугол хати , третя таки пробила голову - мізки майже всі вилетіли , а самої кулі не знайшли ... Кіла три мняса довелось викинути собакам бо навколо пробитої лопатки та розтрощеної ноги образувались згустки та осколки кісток ... В дев'ять часов приїхала міліція - хтось викликав бо сказали шо у тищенків хтось горлав , потім матюкалися , потім баба голосила , потім три рази стріляли - і все затихло ... Уявіть - весь двір в крові , у вуглі хати свіжа вибоїна від кулі , двері пороззяплювані , сидить на крильці якийсь городський ботан з перебинтованою ногою поверх штанів і п'є самогон , а на капоті "москвича" лежить карабін з оптикою і я виходжу з літньої кухні з закривавленими руками .... Ото був піз....єц повний , врятували десять літрів бензину та "дзвінок другу " , правда довелось довго пояснювати та показувати дозволи , учьотні відстрільні карточки та дві полторачки самогону .
Я мав на увазі, що некоректно порівнювати деуса з клоном. У мене імпульсник є із здоровою рамкою — от з чим ями копаються, можна пасинки під стовпи вкопувати одразу)))) І знову про горілку)) Дякуючи камраду @NIA у мене тепер є на чому робити цілющі настоянки з корінців та трав
Зря ти , синку , це пред'явив ... Звісно що тута нема твоїх однопланетян , але читають зацікавлені особи й тепер на тебе ( як львівського напівбандерівця ) будуть охотіцца по всей санктпитєрбургщинє ...
Та погуляли , адже наступного дня таки сват сам благополучно та "традиційно" без модернізму зарізав ще одного кабана . Я прямо від них і поїхав в наступне відрядження з величезним баулом смачненьких мнясних гостинців для Справжніх Людей .
Схожа реальна історія,розказували мені учасники такогож діла,перед новим роком жінки кумів поїхали на базар в сусіднє село а ім була поставлена задача приговорити кабанця,почали зі сніданку і так трохлітровку майже вговорили,далі згадали за свиноту,виволокли з хліва бо на мороз кабан не хтів йти,кабан смикається звалити себе не дає,одному приходить геніальна мисля,забити молотом,один хапає за вуха свина ,голову між ноги і тримає,другий мітить в лоб хряку і попадає куму в коліно,матюки,в цей час ідуть мисливці напівпяні з полювання,ці два свиноколи давай жалітись їм як їх кабан зобідив,ну і з радості що є жертва начинили свинтуса заячими набоями. Хазяїн свиноти прийшов додому через цілька неділь після Різдва.
Правильно й роблятьблять ! Нема там украінцев - там або зрадники , або розвідники , спецназівці на завданні , або диверсійні групи , а всі крім перших утікати по подворотнях не будуть .
Вечер добрый, камераден! А что-то я не понял: вождя из бани выпустили, а к нам он не спешит. Кошка бросила котят-пусть гребуться как хотят? Или взаправду празднует?
Тю, то ж ніколи. Зранку демонстрація, потім святковий обід, а зараз вечірні заходи. Ось, пряма трансляція:
Я мав сьогодні виставлятись за оранку сусідові ,але поки їздив по оковиту (aquavita) сусід вже заснув)) Буду сьогодні тверезий))))) А настоянки я роблю не для випити а для лікувати. Пити краще чистий продукт.