до речі. я в профілі вже поздоровив, приєднуйтеся! Ми не маємо права пройти мимо такого свята панаК.орбана!
Шалом, пожиратєлі младєнцев! +2, туман і сирість! Треба срочно готуватися до зустрічі Вождя! Пітєрского прибудного москалика на закуску знайшли, самогончик завжди знайдеться! - значить ніби готові до урочистого зібрання!аааа бранєвічок забули!
Это шо за большевик Лезет к нам на броневик Лысый он и кепку носит, Букву "Р" не произносит Кто на это даст ответ Тот получит партбилет!!!
Розмова щойно: — Що то за мамка валяється під столом? — Та вона дохла. — То чого ти її не викинув? — По-перше я з неї мозги повиколупував, по-друге там ще камінь є.
Шалом, хунта! "Африкан Свиридович (сам до себе). Ой-ой-ой! Які падорви пратівні! Ой, як страшно! Ну, я пожалуй, пайду… Вєра. Сідєть була команда, млять! Африкан Свиридович (сам до себе). Ай! Як страшно! Ви нє пєрєживайтє, я уйду по-англійські… Із цими словами Африкан Свиридович хоче лізти в вікно. Він так бздить Вєри і Надєжди, шо, очевидно, муйово сообража. Саломон Самсонович. Африкан Свиридович, не тєряйтє чєловєчєскоє ліцо. Лізьте в двері! Вся ця героїчна тірада пропада даром. Африкан Свиридович, преодолівши бар’єр підвіконня, зника в дикій природі".
Шалом ! На вулиці похмуро , тепло +5 , вітру ніц немає . Бачив ви вночі роважалися , несли велике і світле в москальську голову .
Вітаю! туман,+6,вітра ніц в мене сьогодні св'ято! пєньсіон аж 1165,де мій мішок великий,все АТБ скупую
Шановнае панства, а вождяку что,еще не выпустили? Или он того... занят, прости Господи?! (Не хочется верить, однако...)
Доброго дня,ярі прибічники хунти,що москалика вночі тихцем зажували,щоб з чесною компанією не ділитись
Мля, а я думал, у нас пенсии маленькие... Так мои да жонкины батьки оказывается, еще олигархи...... Как вы там живете-то?!