Та дома з квітня і по жовтень все добре , а решта часу ну геть не того , не комфортно . Кримінал і внас є , а в лугандоні взагалі гірше іж в Африці . Зате там тепло і жінки із нормальним поняттям краси , чим більша дупа тим красивіша , а в нас чим худіша тим красивіша , отакоєавикажете . А карнавал , га ? Де ше є така краса ?
О давно Сашку тут не показували Бо зими не хочу зовсім , мона і у В"єтнам чи Тайланд , або в Каліфорнію .
Нашо бути тим головою ? Та і немає вже таких посад . Фермер - ото сама багата і шанована людина в райцентрі чи селі .
Всі починають з малого))) Звучить круто)) Та в очі шанований, а позаочі інше кажуть підлеглі йому чуваки)
І купа своїх полів. Можна копати і нікого не боятись, заодно розганяти з тільки посіяної пшениці всіляких халамидників з МДшками
фермер з мого села по ораному полі "бобиком" копарів доганяє, бідні рвуть землю з під себе, довбанутий крепко)) Маєте поля)?
він дурніший, хотя мене не чіпає)) поки що не чіпає)) Та в мене по війні дуже мало копає народу, переважно всі копають по древностях, то й кинути немають чим особо)
Ви знаєте, тут всяко може бути... Може, випустять о 24.00 сьогодні, а може і завтра. Тобто, фактично вже 8 листопада. Якщо йому доведеться 7 числа сидіти в бані, хто вітати буде трудящих всіх країн?
А може він сам копарь? Поставте себе на його місце, коли всілякі на вашому полі хабарок викопують і не сплачують відсотки? Завтра пан К. вийде і пояснить що таке не ділитися відсотками.