Красно дякую,але не мий фасон. Ще порадьте червоным перцем дитородный орган намастыты.Щось конструктывне порадьте!
Раджу відпочити! Буває таке... Я коли зо дві неділі спущу пар.. набируся чуйки...тоді йду рити! Або міняю місця!
Приходить Путін до ворожки і питає: - Скажи, будь ласка, що буде через 10 років? - Через 10 років буде війна з Украною. - Ні-і-і, це не цікаво. А скільки через 20 років у Москві буде коштувати хотдог? - 15 гривень.
То я вам розкажу іншого анекдота: Приходить старий дід до лікаря, та й скаржиться, що не може ніц по мужській лінії. -А скільки діду вам років? -Та вже 91 буде скоро. - Та що ви хочете? То є нормально. То ж такі роки... -Та які там роки? Сусід Гриць має 93, а постійно як прийде, та й розповідає, що він тиждень тому Катерину мав, позавчора Леську, а нині сказав, що йде до Маруськи, а вона на 40 літ молодша. - Ану відкрийте діду рота. Дід рот відкрив. Лікар все там добре роздивися та й каже: -Там в вас все нормально. І язик і зуби... Так що, якщо на другий раз до вас Гриць прийде- ви йому те ж саме можете розповідати, що й він вам. У вас як там, пане Руслан, з язиком і зубами? Все нормально?
Та ні. Нашо так зразу. Пропоную вам їм трохи байки порозповідати про те, що ви знайшли вчора. Щоб і їх жаба задавила.
Слухайте! Я вам тут цінні поради даю, а ви вередуєте, як дівка на віданню. Пити не буду, розповідати не буду... Ви що, не знаєте, що перед тим як щось цінне викопати, треба щось цінне закопати?
Ну якщо переїстися масла або сало - то "під смереку" само собою зрозуміло. А от для чого мунєтка ніяк не придумаю.
Так то після того все одно треба буде їсти то, як воно... лай..но. Бо викопає тілько рубля. Ви дайте пораду Руслану як без нього щось знайти. Бачите, затявся, що не буде їсти. А от його колєги пересилили себе і мають добрі знахідки.
Яка вы чуйна людына!То лайна пропонуэте попыты,то прыкопаты когось,або щось.Когось вы мени нагадуэте.
Понял!Буду копаты пид смерекамы!Тильки 50 копийок сриблом закапуйте,та змащуйте добре,щоб земля видтералася хутко!
Оце зрозумів,навіщо Вам срібні монети-бо у Вас у лісі ходять кровосісі.Тоді змащувати треба вже щось інше,а не монети.
Ну якщо у Вас випало снігу,як у нас,то напевно лижі або лопату.Сьогодні Водохреща,тому поганого небажатиму.