Вітаю ! На вулиці похмуро , висить в повітрі якась мряка ( за прогнозом в мене із шабата і по четверг литиме дощ - матері його кувінька ) , більш менш тепло + 5 .
Доброго дня усім цицькологам, цицькометрам та цькографам! У Маріуполі +13, сонячно та затишно! На дворі справжне літо! Цицьки літають дуже високо
Доброго дня всім гарним та душевним людям ! Злим , нечесним , підступним , хитрим , продажнім та й взагалі всим остальним москалям - поганого дня та усіляких болів . От Ваша фотка мені напоминає оту курву шо лазить в рукавичках з оператором по кахве та ресторанах в пошуках пилюки та недоїдків на кухнях - невже то таки вона ?
Ох і гарна ота чорнява русалка шо в сітку попалась , але після сьогоднішньої ночі ( добряче відпочів аж заморився як собака ) в мене навіть ніякі думки не виникають , кроме обладнання та верстатів я там нічого не бачу ...
Шкода шо вб'ється - летить прямо на каміння ... І нашо вона носа тримає - переламає ж тільки ноги та хребет ??? От блондинки тупі - зна шо стане калікою , а все одно носика та оченьки хоче зберегти красивими ...
Та ще й коли я не помиляюсь - раритет , все по заводському й не дефорований . Навіть кальбуратор на пускачеві ще рідний з далеких післявоєнних випусків МТЗ-5
- ось така "курілка" в мене сьодня ночувала , навіть лицем трохи схожа , а циці точнісінько такі !!!!!!! Але не курить та майже не випиває спиртяних напоїв .
Нє , не вживає бо каже шо то шкідливо й не подобається їй як пахне похмілля , навіть мені сказала шо коли хочеш гарної ночі та добрго ранку - не пий ввечері . Правда по келиху шампанського випили ( я потім тихенько його сам допив коли бігав попісяти та прийняти ванну ) .
Ось годинник пана Касіо продається - можливо він його загубив чи злодюжки вкрали ? Треба попередити камерадена . https://reibert.info/threads/prodam-chasy-casio-efa-112-b-u.687348/
Ти диви , точно мій годинник , тре шоб той чолов"яга вислав пану К в якості відсотків . Навіть і підписувати не тре від кого то відсотки , і так все ясно .
Та шо ви все в крайнощі кидаєтесь ? Вона досить пристойна женщина , знаємо одне одного вже років п'ятнадцять . Просто вона втратила чоловіка та повторно виходити заміж так і не захотіла бо виховує двох дітей , котрі їй дуже дорогі . Та й не треба їй заміж бо вона живе зі мною ( періодично ) вже більше десяти років .
А Ви, я дивлюся, забуваєте. Піськи постите. Нагадаю, що в сусідній темі (котрої вже немає) теж був один. Свою піську запостив. Тепер не постить нічого.