Нема сала,нема снігу.Деж Ваша гостинність?Ви хоч сходіть до лісу,натрусіть із вечора шишок абощо.Щоб я порожняка негонив.
Та мені й 25% від моєї вистачить - от хто б тільки знайшов її для мене . В пошуках нам тільки японці можуть допомогти . Тільки в них може вийти знайти - іншим зась , так старі люди кажуть .
Візьмемо й вас. Будете комендантом табору пошуковців . Я буду засновником ООО "Пошук Турецької Галери ", а Консерватор ( як завжди буде виконувати свої обов"язки ) - буде скарбничим . Також чекаємо на добровольців копачів та на інші роботи , але спочатку потрібно стати акціонером , тобто купити трохи акцій ООО "Пошук Турецької Галери " кілограмів 5 ( мінімум в одні руки ) .
Ну дочого тут рапс чи шишки . Купувати потрібно акції ( цінні папери ) можна зробити їх у рулоні . Але в рулонах буде дорожче бо потрібно буде замовляти на обухівському картонно паперовому комбінаті .
вид обухова КПК вмене вдома цила упаковка цийнишого паперу лежить чекае коли на бирже индекс пидимиться що продати и наварити
Дякувати Богу і консерватору,що хоч на старий Новий рік підсипало снігу.Консерватора вдома не застав,сала не знайшов,шишок теж не було -мабуть таки пішов до сусідів.Так я ото накидав снігу у багажник і повернувсь додому.Усіх з Новим роком.
Доброго дня ! Щось давно вас нечутно ( как там пагодка в маскве ) . В нас все гаразд , зими дякувати богу немає . Збираємося з Консерватором турецькі галери із золотом викопувати , тільки не знаємо де починати .
та я все арбайтен та арбайтен. Погода у Москвi чудова! Мороз є, снiг теж трохи є. Гогошари дзвенять, горiлка i сало добре потребляються. Чому це ви iз Консерватором щось викопувати намагаєтесь? Краще б вiдпочили, але щось побудували! Наприклад величезний паркан навколо консерваторовi хатини, щоб нi хто не спокусився його iндика та не викопав "Шварцлозе".
якого індика? нема в мене ніякої птиці!! хоячок є, кішка є а індиків немає. а копати ми галери турецькі зібрались. вони іще у стародавні часи потонули десь біля двору але біля якого невідомо. золота там по самі ці,вуха коротше, можна як викопаємо то не тільки собі але і усім родичам по персональному золотому унітазу зробити. а як же ви тоді новий рік святкуєте? чи мо в вас і не посівають на новий рік? а маланку водити це маланкувати. обряжають хлопця у дівчину, це маланка, беруть козу, іще декілько перевдягнених дівчат та ходять по хатах співають пісні в яких бажають добра та щасття у новому році. але це до полуночи тобто на маланки -13 січна а от вже 14 на Василя дівчат до хати не пускають. тільки хлопців які приходять посівати різним збіжжям, пшеницею, житом, можна іше вівсом. за це їм або чарчну наллють, якщо дорослі або солодощів та трохи грошей якщо діти. якось так.
пане Обуч а це часом не ваш сусід вам знов лямпочки чине? http://reibert.info/threads/Смешные-фото-и-картинки.7768/page-766#post-4740571
"...А що другий празник святого Василя. Радуйся, ой радуйся земле, син Божий народився!" З святом вас камради ! З Новим-Старим роком!
А в мене питаня, а де це имениники подились? я не пью но тут дело принципа я про Руслана 100 и Вайса. Я ж вид вчора не чого не йив! готувався!