Усіх присутніх, знайомих і тих з ким у майбутньому познайомлюся, поздоровляю зі Старим Новим Роком. Здоровья, здоровья та щоб голова не боліла !
На жаль у цьому році не дам ради. Але не знаю чи у наступному, дякуючи світлинам Пана Опрішка та чудовій атмосфері у цій темі, не вибратися в Карпати, а як Пан Бог да то і спільну імпрезку можна буде зробити.
погано але маю надію що в наступному році завітаєте попосівати. до речі. ану швидко скинулись мені по 50 кг. сала бо я ва всім снігу дав. безкоштовно!!
а вам сало навіщо? чи ви про сніг? так снігу не шкода,беріть скільки влізе! а потім ми його москалям у сочі продамо.
За сніг красно дякую - невдовзі буду цього добра мати під достатком і за дармо, а от саало - тож я його законсервую і буду їсти, їсти потім спати, а потім знову їсти...
А Ви ото посівальників салом обдаровуєте? Бо я вже пшона у кишені насипав,будильника часів на п'ять ранку завів.
Ні,за снігом гнати Славуту свою не буду,далеко.А як стану у полі як отой хундай?А так сала під'їв,можна й доштовхати.
і знов вигода, хліб зекономити можна. та це ж скільки сала треба щоб повен багажнік забити? а в тім мене вдома не буде. я посівати піду. до сусіда. тут не далеко, кілометрів 80 десь.
Доброго вечора ! Зі святом вас . Сію, сію, посіваю, Щастя-долі вам бажаю! У щасливій вашій хаті, Щоб ви всі були багаті, Щоб лежали на столі Паляниці немалі, Щоб були у вас ковбаси, Молоко і сало, й м'ясо, і млинці, і пиріжки, і пухнасті пампушки. Щоб були ви в цій оселі і щасливі, і веселі! Я знав що ви добра людина . Так то ви з Парторгом вчора співали - бо сьогодні в дворі будинку було дуже багато сірих ворон , а в мене вони переважно чорні (сірі рідкість ) .
Скільки ж мені ця винагорода буде коштувати . Мать прийдеться кидати фортецю св. Елизавети і відступати в Нову Сербію ( ще додаткових 80км на північний захід ) .
спочатку треба оту що біля мене галеру відшукати та викопати а тоді вже вашу. поділимо 50 на 50 мені багато не треба.