Видам и пушку гаусса и снигову пушку в обмин на мешки куди гощи збирати. я вирю єнакіїському злодюжци покращеня ж
В мене выпадок був на цю тему-поихалы з славнозвисным Лисныком у горы,йдемо та чуэмо-хтось на сопилци граэ(а металошукачи у сбори на плечах неслы),дывымось друг на друга-жутко.тильки через деякий час збагнулы що це витер у отворах трубок граэ свои писни.
Згадав випадок в тему. Кілька тижнів назад. Ходжу а Аською, пориви вітру і час від часу чую - хтось грає на сопілку і нібито недалеко. Час на музикування нібито не підходящий - не літо все-таки. Скільки не приглядався - ніде нікого. Вже подумав, що якісь духи зі мною жартують, але з часом зрозумів, що звук нібито сопілки чути тільки під-час поривів вітру - затихає вітер не чути і "музики". І тільки через деякий час до мене дійшло - музика Вітер використав як сопілку штангу від Асі -дірочки справді не немов на сопілці - повіє і чути музику.
а що до того що сусіди радіють так колись я вже розповідав що мешкав у пятиповерхівці на останньому поверху а у низу липи були посаджені так от я якось сказав що хочу на балконі вулика поставити. щоб сусідам мед потім продавати. сусіди були в захваті від цього. а знаючи мене вони знали що я таке можу зробити.
Гарна порада . Але мать дружина буде проти труби на балконі . Щоб радувати сусідів треба мати таку річ
Та якби хто подарив то невідмовлюся , а купувати якось грошей шкода . На сайті було декілька таких сирен , то щось просили за них 150-200 долярів . Якщо сусіди вже дуже бешкетують то йду до них у гості . А якщо вчиняють нічні сімейні сварки то вмикаю на повну гучність похоронний марш ( дуже дієва штука ).
то поїхали та подаруємо сусідській дитині кожен по барабану сюрчку та іще щось таке. най сусід Касіо порадіє.
Сьогодні дивився у Вашу сторону - нібито на сніг не виглядає, а от у районі Косова дійсно гори побіліли.