раді такої нагоди можна трохи перенести час святкування або об'єднати це все дійство. а ті дві куби снігу то не так вже і багато. якщо шаром у 10 сантиметрів розподілити по дворі то це лище буде 20 квадратів, а це практично клюмба.
Нажаль лисныки жывуть у лиси,запрошено мене було зазделегидь,людына готуэться,ломаты свято якось нечемно з мого боку,як з обиду пидниму чарку за здоровья,то до вечора не зупынюсь.Бо на Буковыни пив гранчака не налывають.А шо 2куба то замало,то байка -бо у день за 5 машин убираю.
Доброго вечора! навищо завозити сниг звидкилясь? якщо моно й самим! ось http://yandex.ru/clck/jsredir?from=yandex.ua;yandsearch;web;;&text=снеговая пушка своими руками&uuid=&state=AiuY0DBWFJ4ePaEse6rgeAjgs2pI3DW99KUdgowt9Xsh9AmfW_e8fw8JjxSfq9kqiNU8nmmBolkUIb5RvnHIDppWX_rYuKysudDUzQt7thRZHq8ultQdareklWAlOb0e1pTCNBBaHH8oWCksu33OR9dPhPK5siSHoH_gYEiJKEeVClHlFf_6uH5XDl7QcOVX9Tv0YVuu9uJ1C3jGOR9NndMjhI9UcJxM2ORi974A5Ww&data=UlNrNmk5WktYejR0eWJFYk1LdmtxblUyTXRpeHB0TzJoTUd5YnRlX204bjZzNm5ZTXoyUXBGRzZ6dW0zc01jWlNLeXNweVdQOFJoZDZ6dWVVeVk1U3NwQ1JfX0l3MmNMU1VReFpMcUJjcGxvUTlEMHhqNk9KdF9EaUw3ZzVLaHJaUzVHQ1V5SnQtQ0U5Y2xydmlwTHlR&b64e=2&sign=dca4038c42be7abd29963c8046813519&keyno=0&l10n=ru&mc=3.8659986132745803 никому силку не показуйте страшна таемниця технично все беру на себе, з вас площадь(скад),виробництво,маркетинг, сбыт http://yandex.ru/clck/jsredir?from=...0b0bab5&keyno=0&l10n=ru&mc=3.8073459273590315
Доброго вечора ! То ви що сніг шукали ? В мене сьогодні майже цілий день був дощ , а завтра мать буде ожеледиця .
А я сьогодні бачив справжній сніг нового (2014) урожаю. Правда добре роздивитися не встиг, бо до обіду вже і розтанув. Якби знав що за снігом такий ажіотаж був би зранку по крупинках збирав.
а в нас трохи прокрапав дощик і всьо. скінчився. але обіцяють сніги, ожеледь та вітер до 15-20 метрі. ото сміху буде якщо збудеться пророцтво синоптиків. комунальники як завши неочікуваний помітять що снігу по самі ці, а в них нічого не готове, техніка поламана і лопат немає.
Вітер - це добре.Люблю хороший вітер, під нього добре спиться. Хоча у нас він частий гість, але мені завжди мало.
так ось куди він подівся а казав що ноут поламався. а він виходе до вас у гори подався, мабуть скарби довбуша відшукує.
Мені зараз вітер не приносить ніякої насолоди , живу в квартирі і його нечути . В дитинстві коли в батьківському будинку ще не було газу , а було пічне опалення то було добре засинати під завивання вітру в димових ходах .
А що будуть казати . Скажуть що це природня стихія - і вони відповідальності не несуть . Або дана послуга в квартплату не входить - тобто вирішуйте проблему самостійно ( і це не сміх це так згідно чинного законодавства ) .
візьму в оренду за пляшку пива. терміном на пару днів. гадаю встигну по всім адресам пройтись та впоратись там.
балкон чи лоджия є? то прикрутіть метрі зо два труби один кінець загушіть а десь по середині розпиляйте болгаркою уздовж сантиметрів 10-15. вити буде. всі сусіди зрадіють
Дві сотні літ минуло відколи мій предок привіз собі за дружину Сару Катцеленбоген, а деколи прориває...