А я річ щойно надибав в неті нахаляву.. Сьогодні ж куплю,а потом продам за грубелецькі гроші,отакеєот..
ні не заздрість а сором! бо люди скаржаться що бариги околофорумні© геть вже увесь райберт обсіли і не хочуть за три рублі продавати . а що до нічого незнайду так це не так. я дуже гарно вмію проводити обшуки та вилучення. так що раджу відати все добром.
Шо пане інтернет риєте? Хочете замість мене купити? Ніц незнайдете,бо не любите ви отих москальських сайтів - а даремно,їх теж тре обдирати як липку))
ні, не рию я інет та не шукаю хто що купляє. якщо нема бажання казати то і не треба. я передивляюсь один блог мініатюрістки, москальки, та краду в неї її ідеї.
от тілько не треба співати мені воЄних пісень! відсоток то святе! і нічого немаєобщого з жидами. бо порядок должєн бить а нє то шо січас! отакоєот. а ви кажете
Я взагалі мовчу бо я дуже ввічливий,не те шо ви.. А ще я дуже бідний а ви дерете з мене кассу.. Бо ви безжалісна та погана людина..
до речі. де обіцяний мені німецький мотоцікел з люлькою та кулеметом. три? три роки минуло, три! а я досі пішки ходжу. і хто після цього бідний а хто безжалісна та погана людина. гаяваспитаю
Та,я то)) Як краще хочу,щоб ви пішки ходили,бо то здоровя та тонус серця! А я добра людина,то зичу вам тіко доброго..
Така в нас панство біда на форумі сталася! Ні я не вірю і ні панство форума що пан Консерватор справжній, відсотки то збирає,та яке там збирає - дере як з липки квіточки,- до самого гола.. Моциклєта з мене требує з внучкою, кулемета Шварцлозе, а я де його бідний візьму,бо я як ота миша церковна, - голодранець! А постає питання куди ж ідуть відсотки?! Часом чи не в компартію або в саме політбюро створене ним підпільне ЦКПСС?! Га вас питаю? Ото просимо пана Консерватор вийти до народу.. Нехай відчитається за все.. Та сказати де і куди йдуть відсотки?!! https://reibert.info/threads/budni-i-pobut-koparja.237247/page-3693#post-7264703 Ось вам докази як мене регулярно обдирають! Отож панове шось тре робити! Бо вже не сила оце свавілля терпіти!
таки треба телефонувати пану Вовку щоб надавав по зашийку! я гадаю що він дуже зрадіє коли до нього зателефонують о пів на третю ночі з таким проханням та понадає по зашийку ТС від усього серця.
Я Вовка пивом прикормлю та він і втішиться.. А ви думайте що панству казати.. Бо я то спати йду,бо завтра день істинни!