Доброго вечора ! Нащо вам той сніг (в слоїки консервувати)? Мені ця зима подобається , завжди щоб так було (нажаль таке буває рідко). На вулиці тепло , газу менше на опалення йде , теплого одягу купувати не треба , одні плюси . Он Європа так завжди зимує , і нічого страшного . А як хочеться снігу - то в Альпи .
Доброго ранку ! Я поки дощ надсилати не вмію , бо якби вмів то над кремлем і межегіррям була б завжди буря із градом та ще й каміння з неба там би падало .
поля без снігу,мороз вдарить і померзне озимина, буде зле! того року купив снігоступи - де випробувати, Альпи не пропонувати, скінчилась віза
Я про те щоб зима вся в нас така була , як нині і щоб завжди такі були . Купуйте сніг у Консерватора - і випробуйте свої снігоступи .
Купуйте сніг у Консерватора - і випробуйте свої снігоступи .[/quote] Мабуть дешевше продати снігоступи
Або відкрити нову візу (тільки так ви залишите Консерватора без засобів для існування , сніг то треба ж комусь продати ) .
в мене теж вже немає(((( останній іще восени парторгові спродав, йому санчата треба було випробувати то я йому увесь неліквід з зіпсованим терміном продав. і не дорого, всього лише 350 відсотків накрутив. гадав оце взимку нового наберу а не вийшло. тепер сам жалкую що спродав, так би в мене на новий рік сніг у дворі був а в інших ніц.
так цей. нема вже. туди пішов привітав з миколаєм, сюди пішов привітав. так увес той сніг що був, а було його не те що мало, а дуже мало, і розійшовся. хто ж знав що така скрута буде з тим снігом. отож!
Доброго вечора товариству. От мрійник. Тільки в мене одне питання - на який ляд мені сніг? Бо санчат вмене немає - я іх в оренду здав ще минулої весни.
отож! увесь отой. таяк його в біса? а! гєшєфт! мені кляті жиди поламали. а то б я продав би у ті сочі снігу. поїздили б москалі на лижах на на санках, до фінішу якраз би може одні вуха доїхали б.
Пропаную, по сниг звертатыся до мене.В любий килькости-самовывоз.Також пропоную пану Консерватору взятыся за реализацию.Сниг наш украинський ,не амереканський,в дижках завезеный.Пидтрымайте витчизныного выробныка!
до 22.00,а якшо буде багато людей-до 23.00,або 24.00.Але все може зминытыся,так що липше перезвонить.
з вас обох звіт з світлинами та відео як ви вдвох зустрілись, познайомились та відсвяткували це дійство. ну і як після того на ковзанах катались причипившись за маленьким трахтором який лід вирівнює.
Невыйде,у пьятныцю я буду святкуваты день нарадження свого друга,та товарыша по копу Лисныка 65.А трактарець,не зовсим маленький,у нього влазе 2 кубы снигу,та тонна воды.