Христос народився - славімо його!!! То у вас ще трава зелена??!!! В нас все сіре і похмуре -вчорашній дощ останній сніг змив
Вітаю панство. друже а що це ти торішні світлини виставив, а щоб ніхто нездогадоався то сніг під траву та інші ландшафти замаскував.
А кого мали на увазі - того, що кричав про сало, два рублі та й гондона, чи того, що вті(пишу і не можу витримати щоб не реготіти - куме, сервер, ну це вже пєсець) втікав. Чекаємо на шановного гуру від сала та його реакцію(тільки не мильте з ерекцією)!
Отой, що кричав " Відай сало, там два гривні..." то наш учитель, а ось хто вкрав то сало ??? Пі Сі.. Ви часом не з Славути? а то я там рядом
і знов сервер пальцем у небо попав. я не краду в пересічних посполитих останнє сало! я ж не москаль якийсь і я не біжу за тим хто в мене щось вкрав, куля набагато ліпше наздоганяє.
Не травіть ви нам тут сказочки. ненадо!!! Я сказав ненаДООО (С) Ми всі знаєм, що то ви бігли. Напевне ломка була?
ну взагалі то це Едік Лікантроп передає привіт своєму далекому руському другу Кестнеру та показує що буде з Кестнером коли вони зустрінуться.
САЛОм алєй, тьху... Христос народився!!! Як дужі паньство???ще святкуєм? Я тут вас трохи розважу. Ось вам свіжі фото зимової Чорногори 2014.
На мою думку ніхто нічого не забирав. Ті заокеанці дістали теж своє. У них ще хоч все налагоджено - у нас би при таких умовах було все набагато гірше.
так яж не кажу за морози, та і так багато снігу теж не треба. невеличкий морозець до -10 а то і -5 та сантиметрів 50 снігу було б саме те.