Пане Опришок , прийміть і мої вітання ! Щастя Вам , миру і порозуміння в родині , поваги одне до одного ! Одне тільки цікаво : ''скоро'' - це коли буде ?
Христос народився - Славімо Його ! Вітаю камраде, схолєри хвайна ґалічака, бережіть сей діямант, най вам щастить ПиСи. Слухайте файне радіо FM Галичина, гарні колядки !
Усіх присутніх християн поздоровляю із Різдвом Христовим, та й бажаю сповнення усіх мрій та міцного (щоб обома руками не можна було зігнути) здоровья. а Опрішкові (індивідуально) - особистого щастя, згоди та громадку дітлахів - хай щастить, друже!!!
а коли сніг випаде? бо в перші три місяці про опади не згадано? Всіх з святом! Смачної та багатої куті!
А Вам сніг потрібен? Тоді прийдеться переїзжати ближче до Говерли. За прогнозом виглядає, що будемо мати малосніжну (і що цілком ймовірно - безсніжну) зиму.
Безумовно, вітаємо. І з Різдвом Христовим і з важливим рішенням у житті. З.І. Ви ж, здається, вже свататися їздили, чи то було не насправді?
Їхав і засватав, але не було кольца. А кохана хотіла щоб все по традиціях і я хоч із запізненням, але зробив. Застав її в расплох, була дуже задоволена
Все було зроблено чітко за військовою стратегією : 1.Розвідка (поїздка свататися ) 2.Облога (перевіз нареченої до Карпат ) 3.Штурм (обмін кільцями ) І як наслідок чітких дій - ''Форт Нокс викинув білий прапор '' (с)
Христос Народився - Славити Христа!!! Як святкуємо??? Ще тверезі?? Пропоную свіжі фото з святкування зіздва з мого міста