уявляю собі. прокидається людина та повзе тримаючись за стіну до столу де кум у олів'є сплять а кум піднімає свою пику а там таке! всьо! інфаркт мікарда отакий рубець(с) так що не дуже воно корисно.
сокира це так не романтично. треба щось веселе, романтичне з гумором. наприклад аварія у газовій мережі чи паління у ліжку та багато іще є веселих витівок які можна списати на якесь техногенне лихо.
Вітаю. Катай в цю тему: http://reibert.info/threads/Первый-хламец-в-этом-году.447143/ Там можеш подивитися собі щось з моїх сьогоднішніх знахідок. Як, у вас вона теж потонула?
Як, у вас вона теж потонула? [/quote]Ну так золота жеж.Або вы вважаэте,що то золото,з якого вона зроблена нетоне?
Цікаво рік починається, кожен день маленькі приємні знахідки: сьогодні було півгодини до темноти, але вискочив австрійський крейцер 1816 року (S) в досить-таки прийнятному стані. Тепер головне почистити, щоб не зіпсувати того, що зберегла земля.
САЛОм алєйкум шановні!!! Що поробляєм? За великого вождя і учителя не питаю, бо звідси у біноклю бачу як він різдвяне САЛО ховає за клунею і дивиться що би у Парторга потягнути До речі, поки ви тут сачкуєте у мене чергова партія гуцульського, елітного алкоголю приготувалась до зустрічі з туристами
Вітаю, шановні ! Був сьогодні в Ізюмі біля Святої криниці. Нарешті там почали будувати церкву. Ось так буде А так є зараз Усіх із Різдвом Христовим! Миру і добробуту у Ваших оселях!
Дозвольте заколядувати!З Першим святом! Добрий вечір тобі, пане Господарю! Добрий вечір тобі, пане Господарю: Радуйся! Ой, радуйся, земле, Син Божий народився. Застеляйте столи, та все килимами: Радуйся, Ой, радуйся, земле, Син Божий народився. Та кладіть калачі з ярої пшениці: Радуйся! Ой, радуйся, земле, Син Божий народився. Бо прийдуть до тебе три празники В гості: радуйся! Ой, радуйся, земле, Син Божий народився. Ой перший же празник – то Різдво Христове: радуйся! Ой, радуйся, земле, Син Божий народився. А другий же празник – Василя Святого: радуйся! Ой, радуйся, земле, Син Божий народився. А третій же празник – Святе Водохреще: радуйся! Ой, радуйся, земле, Син Божий народився. А що перший празник зішел тобі Втіху:радуйся! Ой, радуйся, земле, Син Божий народився. А що другий празник зішле тобі Щастя: радуйся! Ой, радуйся, земле, Син Божий народився. А що третій празник зішле всім нам Долю: радуйся! Ой, радуйся, земле, Син Божий народився.
Вітаю всіх із Святвечером і Різдвом Христовим. Ну і як колись обіцяв - прогноз погоди на рік 2014. Одразу кажу, що прогноз має територіальне обмеження (мій для передгірських районів і низькогіря Карпат), але загальна тенденція року буде більш-менш однакова на значних територіях. Прогноз зроблений за трьома основними факторами - тепло, опади, вітер. ПОГОДА-2014. СІЧЕНЬ – Теплий. Сухий. Спокійний. ЛЮТИЙ – Прохолодний, перша декада холодніша. Сухий. Спокійний. БЕРЕЗЕНЬ – Теплий, в останні дні різке підвищення температури. Сухий. Спокійний, але в останні дні можливий вітер. КВІТЕНЬ – Теплий. Сухий. В першій половині можливий вітер. ТРАВЕНЬ – Прохолодний. На початку невеликі опади, туман. Спокійний. ЧЕРВЕНЬ – Початок прохолодний, далі тепліший. Сухий, в кінці тумани. Спокійний. ЛИПЕНЬ – Прохолодний. Сухий з періодичними туманами. Спокійний. СЕРПЕНЬ – Прохолодний. Тумани. В другій половині – періодично вітер. ВЕРЕСЕНЬ – Теплий. Сухий. Часом вітер. ЖОВТЕНЬ – Теплий. Сухий. В першій половині можливий вітер, всередині місяця – сильний. ЛИСТОПАД – Теплий. Сухий. Часом невеликий вітер. ГРУДЕНЬ – Теплий початок, поступове похолодання. Невеликі опади в кінці першої – на початку другої декади та в першій половині третьої декади. Спокійний.
Христос народився - славити Христа!!! З святом шановне паньство, всіляких гараздів вам і здоров"я!!! Ось мій стіл
В мене ще одна подія сьогодні. Я попросив руку і серце у своєї коханої, так що скоро по раз другий розстанусь з статусом холостятка. Отакеє от