я зараз зателефоную до пана Р. та після півгодини матюків на мою адресу за те що розбудив взнаю номер телефона вашої дружини. тож зателефоную і їй та пораджу почитати що ви видписуєте у цій темі, особливо останні три-чотири дні. ото буде збоченні потім
ну і де всі шановні? ..... от мляпомру, що будете робити???? (ну крім водку жерти на памінках нє чокаясь)
... і ше міскузі до пана Вінчензо - ото сьодня перед хатою втулив 200 мл. хорошої нашої, а потім годинки через 3 втулив півслоїка ВАШОЇ національної бадягі - мартіні, але колір якийсь незвичний та стрьомний .... ото мене зара пригрібає ..... таке враження, що по голові раскалеалем вї....и
ну от скілько вас вчити пане дохтур що змішувати неможна. а проводити іспити на собі рідиною невідомого походження то взагалі самогубство.
а мо флешмоб замутимо чи як воно по модньому ото зветься7 кожен буде телефонувати панові Р. через кожні 40-45 хвилин. а ви пане дохтур через те що поряд живете у двері кожної півгодини. але хутчиш тікайте коли почуєте що він йде відчиняти. ото посміємося
можна звичайно і таке зробити але те не вихід. ліпше відішліть мені все що в вас є цікавого, а в вас багато чого є. і в вас знов з'явиться стимул наново збирати колекцію а на пустощі небуде часу
То вже йдете до дверей пана Р 100% ?А йому елехтрику відключили.щоби ви не дзвонили.То ви ногою.або кулаком гатіть в двері.ото він радий буде бачити вас
можна ще каменюку у шибку запустити. і дзвону буде як не великдень у храмі і матючча на увесь куток як в шабат у сінагогу