за всі напої не можу сказати, але якщо на дешевих пише не рекомендовано вживати дітям, то значить неможна взагалі! живчик зберігають три міс, а коку - цілий рік!
1. Я на копі дратуюся навіть коли мені просто хтось дзвонить, та відриває від улюбленого заняття, а не те що ще й в інтернет залазити з телефону. Дзвінки та СМС, до речі, також дають хибні сигнали на МД, а тому стараюся телефон просто вимикати. 2. Ти справді вважаєш, що оголосити мене з Ільковичем на авці та зірками на грудях керманичем чогось там є добра ідея? Я так не вважаю. Та й Ількович у домовині перевернеться. Не жалко мене - пошкодуй хоч його . 3. Другий багнет із завтрашнього копу - твій.
Ти не повіриш, знаходив найрізноманітніші речі, у т.ч. зовсім нечасті. А от багнети чомусь ні разу мені не траплялися, навіть мосінські .
ну добре. якщо нема багнетів то згоден на кулемет. я його на стіну повісю разом з твоєю світлиною і буду діточкам показувати та примушувати їх за тебе пану Богу молитись щоб ті іще і гармату притягнув.
та ти ж знаєш що ні. мені ото і скромнасть якусь може подарують то я і тобі трохи відсиплю, незнаю чи треба але на халяву і оцет солодкий.
Можу скинути карту з місцем, де (за легендами місцевих аборигенів ) десь гармата прикопана. Але їдь шукай сам. І той, коли золоту карету піднімеш (з минулої мапи, яку я тобі скидав) не забудь відсоток. Я не такий домовитий як ти, тож згоден взяти лиш кальоса.
це що епідемія якась? з початку похабич на рабіновича перекрасився тепер ти. з цим треба щось робити. бо скоро і на нас може перекинутись. піду сала вріжу та зїм щоб не заразитись від вас з похабичем
Я тобі вже говорив, що спілкування тут впливає на інших. Це ми з тобою поспілкувалися, от і робимося потихеньку домовитими .
О,а у вас таже легенда про золоту карету у ходу?а Я ДУМАВ ,ЩО ЦЕ фантазии наших селян.Ма будь панство на Украини йиздыло выключно на золотых каретах,тильки у нас их у ставках топылы.
Вчора йиздыв видкрываты сезон-по картах выруховав хорватьский город,не опысався,таки город . Його колысь Тамащук знайшов.Мени не повезло а ось комрад Лиснык 65 набрав хабаря-кельт бронзовй з вызырункамы,и медаль за Галицию,та так по мелочи-монет за 2 десятки и курва не прызнаэться де саме знайшов.
Це 7 км вид мого дому-так що це мои предки,але це мисце не э исторычною памяткою,сам город за 2-3 км.А сусида,це я любя.Город був билых хорватив,а ваши предки-чорни.
Ну тоді виходить, що ми так-би мовити родичі в ...... поколінні. Якщо білих, то все зрозуміло - люди прізвище яких Ви згадуєте справді виводять свій родовід від білих хорватів. Хоча колись ми цілком можливо належали до одного утворення - Шипинської землі.