Є вже і новорічний сюрприз - вперше попалась гільза манліхера 1917 року - вже буде поповнення в "сімейці".
Парторг занеси мені сам будь ласка бо сил вже кудись йти немає. а я тебе за це кавою пригощу а може і салом, ну якщо воно до ранку нікуди не діниться. бо сало то дуже хитра річ, воно начебто є бац! і його вже нема. загадка природи над якою б'ються вчені вже не одне сторічча.
чай мабуть справжній, кава теж справжня не розчинна, а нова пошта робе за графіком неділі та і те тільки відділення №1. це в вас.
а куди це всі поділись? чи мо олів'є доїдають чи ревізії у коморі роблять, скільки всього на новий рік пішло та як це відновлювати. га питаю.
Решта чекає аж найбільший аматор сала та салоїд відвернеться у протилежну сторону від сала, щоб отой делікатес поцупити.
по першому фото ото шо висипане (сумищь) а настрел,пряшка,патрики, кистки,гранатка були в котелку бийця пью водку....
На даний час п'ю тільки кока-колу (кажуть, що вона і залізо розчиняє). А якщо серйозно - чогось мій шлунок не справляється з сучасними напоями, можливо забагато хімії?