одним сідром ситий не будеш, сала та ковбаси треба. а от коли добре підїсти тоді шкіра на животі натягується і очі заплющуються самі по собі. а сідр тут нідочого.
З Новим роком паньство!!! Як поживає ваш похмільний синдром??? Я своїх друзів уже похмелив, результат на фото
Та воно ніби так, але от знайшов у неті щось таке, сиджу слухаю і, соромно признатися, сльози витискає - або отой сидр, або старість, або пора вже на Вкраїну поїхати хочаж на тиждень.
якось слабувато. от коли з лиж посеред кімнати багаття розкласти булоб у самий раз. ))))))))))))))))))))))))
І тут консерватор підбиває каммерадів на дебош та хуліганські дії. Іншого від тебе я й не чекав. Ти кулемети вже орендував? Бо я теж постріляти хочу.
практично, але тобі не дам. бо ти не приніс мені те що треба та іще і відморозився від того щоб тебе привітати прийшли. отакоє от!
По перше - не "відморозився" а був зайнятий. Дуже зайнятий. По друге - ввечері забереш обіцяне з усіма прибабахами.
у вечері я зайнятий буду. мені іще сестру зустрічати а після до тещи треба іти та продовжувати святкувати.
Тоді забереш як звільнишся - куди йти ти знаєш. Маякнеш - щоб я чаю встиг заварити. Якщо ввечері будеш зайнятий то з ранку занесу сам.
ну якщо десь о десятій вечора ти іще спати не будеш то мабуть зайду. ну якщо ти знов не почнеш волати що зайнятий і тобі треба сніг відкидати.
А ти забув від кого здобув таємні знання як користуватись мобільним телефоном та комп'ютером? Не добре забувати своїх наставників.
І як результат? Бо у мене сьогодні не густо - трохи гільз 8х50 і 8х56. Ну і забрав "загублений" ще 2012 року австрійський кугель. Температура 0 градусів, туман, на деревах іній.
та й без цих пидирунков у ньйого штанци мокри- петарди,новорична нич,зарници наче катюши пуляють по гансам