д Камрад Юквест дякую за поздоровлення! Вас також зи святом! Я десь кнопав ну приберить оту муху з аватарки в мене рука знов до ляпалки потягнулося а в мене монитор (дуже багато за сало коштуе) единий
некогда не забуду новый 1989 год .на кордони с ДРА в 23.55 началы стриляты з усего що було,вийська видходылы по мосту дружбы повным ходом,за боэприпачсы нихто не видчитувався,так що пулялы з усего що було и до останього набоя.
Я лише від коханої, вона адміністратором в туркомплексі працює. Вікоркував шампань і пепсі, бахнули за Новий рік. я побабахав надгучними петардами і пішов троха додому. Туристи понажераються і трохи пізніше знову піду до неї. Ось дві світлини. А як ви святкуєте мосьпанство?
Я в Днепре с дружбаном с СБУ пошли за пивом(не фатило) и били елки и пиво и снегурочки под эту пестню(только полная версия) ах вспоминать - не помню!
Бідні туристи... Валідолу до сухарки ковшиків зо три-чотири сипніть - бо деякі з перепою можуть і не витримати. Будуть бігати по околиці в одних шкарпетках та щось несамовито волати.
Доброго ранку , шановні! Усіх з Новим роком! Не зміг вночі до вас приєднатися , щось тирнет почав відрубатися. Нічну облогу витримав , спасибі що підійшла група підтримки тож було не самотньо. Зараз вже час до дому бігти. Ще раз усіх з Новим роком!
Доброго ранку, шановне товариство! Як ся чуєте у новому році? Маю надію, що в нікого головонька не болить? А шановний Пане Опрішок, то міг-би обличчя своєї приятельки не забілювати - ми не басурмани якісь, щоб жінку нашого товариша відбивати, а от подивитись на гарну тваричку та й порадіти за Пана, що така краса трапилась сам Господь наказує.
І вам доброго ранку! З якого тільки дива має боліти голова з ранку в порядних людей, що не зловживають - не зрозуміло.
Мав на думці за долю нашої країни та з того приводу, що кровосися не захлинулася шампанов і не вдавилася українськи салом.
А чому це Пан Консерватор такої поганої думки про нас - відразу так і понажералися - я, так на приклад, сидром культурненько заправляюся - дужо це смачний та легенький напій.