Я так розумію,шо Ви будете перший хто розповість нам історію,з особою,фото яке Ви викладали?)) Бажанно правдиве!))) Чекаєм з нетерпінням!!!
Савсєм другоє дєло !!! Оце тема пішла ! А то - цицьки , та ще й по п"ятницях .Цеж здуріти можна - тиждень ваздєржанія .
Як істінний жентельмєн не буду розповідати подробності, але було неоднократно! Остання - 15 вересня. Заїхав до товариша на роботу поздоровити його з ДН. Привітав, попив кави, збираюсь вертатись назад до себе, а він питає кудою буду їхати, шоб його бухгалтершу підкинути в пенсійний. Кажу: "Без питань! Хай сідає!" Сіла. 24 роки тількі після університету. Завіз в пенсійний, кажу куди далі? А вона говорить: "Можна я з Вами покатаюсь,бо на роботу вже не треба, а вдома скучно!" І панєслась...
Гарный собака , алэ ж як його в хати держать - слюни текут с пузырями , наверное уже весь дом обслюнявил ? Я понимаю что Вам он есть член семьи и потому предупреждая Ваше негодование хочу попросить пардон !
То все так , алэ тоди ще нэ боялыся спиду , а колы получався "зальот" - женылы самого нежалкого . Ще й на йихньому весилли гулялы й знову таки молоду пробувалы ... Нэ тэ шо сичас ...
Давня історія , але згадую .Повіз в році 2009 жіноче тіло в ресторан японськоі кухні неподалік Поштовоі площі .Якщо бути до кінця чесним , то я тільки повіз , а вона запросила з усіма витікаючими .Отож , вул.Набережно - Хрещатицька , вечір ,тянучка (майже пробка) тривалістю 2 години 40 хвилин. Всі нервово палять в своіх автомобілях , я ій -давай ? Вона - давай ! Ну і дала , вірніше я ій надавав . Ідемо далі , всі нервово палять далі , я ж - ще палю ,але вже не нервуюся...
Коти по вівторках.чи по фторніках.Не порушуйте традиції.бо в середу(маленька пятниця) вам попок не дістанеться.
На щастя, я уник його чіпких лап. То так пан Професор (він же Лука Гіркий) вітається по суботах. Я думав, ви почитуєте дописи того дядька.
Отож бо ! Як бы знаты як йих вырахуваты завчасно докы нэ обкрутыла та замиж нэ взяла - потим будэ всэ житте на митли йиздыты по вухам и по нервам ...
Тут вже як кому підфортить .Кому відьма попадеться з мітлою березовою , а кому з маленьким віничком .