Шалом жидобандерівці! Сьогодні сусід попросив завезти його в село забрати горіхи і консервацію. Поки він складався, я за 2 години в нього на городі "напікав" Аською ось таке:
ну, якщо через де який час, Вас ні хто не обізвав" папою", то так!, не натворили Єх! і де мої 17 рочків!
Портсигар латунний хромований або нікельований. "Москва 1147-1947" мабуть недавно загублений, бо рєзінкі в середині не перегнили
а де це дівся Вождяка і приваті нема? і італієць теж зник? мать на озері в італії форельку ловять і під виглядом спостерігачів за риббою відсоток гребуть! а нужбо скайп вімкнутли!(тричі не судимий так і не мимовив це слово!)
Особа наче не геть і юна , чи мо голодом себе морить , бо шия в неї шось геть не того . І перестаньте ото жентельменчішать . У класіка на це он шо сказано : " Я так щитаю: хочеш залік чи здати заборгованість поведі в ресторан, накормі, повезі в таксі, от тагда і залік чи заборгованість . А хитрі тьолки які хочуть одним місцем задти заліки чи заборгованість ето хня, я етого не люблю. "
Та пан К на будівництві сінагого гріхи відпрацьовує . То тут він герой , а як тіко Рабе побачить то аж за підметки його хватає і просить прощення гріхів .
нє, відьми і волшебніци були у нас в мєню на тому тижні ... а це дитя гір - з Закарпаття ... майже Мауглі, тіко по нашому розмовляє
нєєєє, хоч ротик в неї і величенький, але думаю вона може поласувати хіба шо тіко однією частиною Дохтурського тіла - все решта належить дружині!
Одна лише надія, що пан Дохтор первак альбо мізинец і додивиться, що тоє созданіє тілько спереду жінка, а ззаду ...
Ніц не можна виставляти фото цієі особи !Ще хтось ненароком взнає свою дружину Хоча і я б з нею розрулив .
ого, ви хочете щоб в неї скінчилось відвідування занять і почались "гастролі" по країні від резервіста до резервіста?