Перепрошую. Не знаю в чому проблема, але думаю дівчині починати потрібно так: 1. Хочу бути Громадянкою України! 2. Не можу нею стати, тому що: - перераховує причини, чому не дають громадянство. 3. Для того, щоб стати Громадянкою України, мені потрібно: Перераховуться необхідні речі для громадянства. Пи. Си. Створення сайту і збір підписів - це популізм і самопіар. Пи.Пи.Си. Хочу - це! Не можу - бо! Для цього потрібно - те! Готова для цього зробити - все!
Тамє загальна петиція для іноземців, котрі воювали, і вже навіть зібрано достатньо голосів: https://petition.president.gov.ua/petition/504
Я краще промовчу, бо зараз мене заклюєте в темі. Погодьтесь, ( ні до кого нічого не маю особисто проти), що тримати зброю в руках зовсім не означає бути патріотом країни. Громадянство має надаватись по зовсім іншим критеріям.
Перше питання, по якому можна визнати людину: чому вона хоче бути Українцем (Українаою), і не бажає залишатись громадянином країни в якій раніше була.
Доброго ранку!За вікном +8.Вітер страшний,хмарно...... Навіть нехочеться з ліжка вставати..... Всім гарного дня!
Шалом, бандери! Здоровенькі були, жиди! Всім шуббота! Можливо, та дівчина є особою без громадянства. У будь-якому випадку, треба задавати їй всі ці питання.
Доброго ранку! Шабат, таки: Треба це розфігачити по друзям-знайомим, вже почав… бо щось там малувато підписів((
То ясно ж чому: 1.вона громадянка рфії, думаєте після «Айдару» її там чекає «свєтлое будущеє»? 2. в Юлі дитина народилася в Україні, отже хоче мати теж стати громадянкою нормальної країни
от же ж село неасфальтіроване— сябры = камради. А я ще думав 23-го якесь свято організувати поблизу Елісаветграду, з піснями та кулеметами. Та куди ж тепер їхать, якщо там люди європейських мов не розуміють?)))))
сябар перевод на русский язык: друг — 1) сябар, -бра муж., друг, род. друга муж., множны ліксябры, -роў дружок — 1) сябар, род. сябра муж., дружок, -жка муж. приятель — 1) сябар, -бра муж., прыяцель, -ля муж., друг, род.друга муж. товарищ — (приятель, друг — ещё) сябар, род. сябра муж.
Гевалт , шо такоє , га ? Вчора вина для причастя в сінагого лишку випив , га ? Ну так ми не винуваті . І поводься пристойніше в товаристві , навіть якшо ранок не добрий , не псуй його іншим людям .
ще ліпше! я тілько кацапський йазик забувати почав а тут мені його в таку ранню годину згадувати треба? і взагалі я запитав як вірно сЯбер чи сябЕр. гаяваспитаю
ну то і тре писати камради чи панове, в них там теж звернення пан використовувалось. і що 23 буде та де? мо і я зявлюсь привітати вас особисто.