Вітаю усіх з наступаючим Новим роком.Щодо бомбів,то я з сином напхав петардів у турнік задля більшого ехвекту,а з Холодної гори мабуть чути аж до Рогані
Дякую за пораду , друже! Але я ще не все забув , чому вчили. Поки що сам відгавкуюся А Миколу Яновича турбувати не слід -він людина похилого віку , тож серце в нього слабеньке. Не хочу бути винним у серцевому нападі старої людини
Найкращім подарунком для всіх моїх земляків булоб щоб уся та бидлота, разом з усіма своїми випердками захлиснулись новорічним шампаном та й зійшли з цього світу.
Не знаю як Рогань , але Салтівка мабуть переживає нову зачистку Лейбштандарту ! Вже зайняв кругову оборону , готовий відбиватись
Ну я не буду виставляти фотки того що в мене на столі, бо вас кондратій хватить. А ви мені дорогий як пам"ять
Простить мене ни кому не хотив давати порад. так вийшло, хотив сам подзвонити але почувши перщи аккорди "Гей наливайте" вид славути5 на останьому аккорди забув № азирова
Тю то потрібно було цуцика заховати десь у валянку , і тихенько погріти душу . Нажаль не можу , в мене завтра свято , яке прирівнюється до міжнародного свята - день народження дружини . Вже з весни , куплю собі теру 705 чи асю 250 (якщо з грошуми буде сутужно ) і тоді вже точно зустрінемося на копі .
Я знав завжди що Ви чуйна людина. Не можна влаштовувати інфаркт добрим людям. До того ж серце в мене слабке -можу плюнути на все і поїхати до Вас.
Та ни чому таемниця мисьце збору у Петрово а там по картам и нюху(свиноколи,свинойди ЦЦ (якщо повезе) а так там ходити не переходити,той хай кажуть що там все перекопане...
Хай рік прийде такий багатий як нардепівські зарплати. Не минали б гроші хату, І було всього багато. Євро сховане в коморі, Сало хрюкало на дворі. В гаражі стояв Ferrari І ще Lexus, щоб до пари. В хаті з мармуру камін Та басейн хочаб один. Ну а в ванні щей джакузі І коньяк бовтався в пузі. Щастя щоб не лізло боком... Одним словом З новим роком!!!