натякаєте що то пан Р. ваш телехвончік туво, ну отой, коротше узяв як моральну компенсацію за отой золотий шеляг та пспродавши його купив ще горілки.
УВАГА! УВАГА! оголошення, тобто об'ява. я не читаю, нерозмовляю і взагалі не дивлюся що пише той Старий та Похабний камуняка. так йому і перекажіть. отакоєот. а ви кажете
Ахтунг !Ахтунг! не похабний , але консервативний камуняка все вам бреше. Він все читає, пише мені в ЛС прохання "щоб не зупинявся", та кожен день звонить та піває інтернаціонал! Зранку та ввечері! Отакийбрехунвождяка!
я б не був в тому таким впевненим. бо після випадку з хельмом все це стає підозрілим. то він пляче що немає хельма і подаруйте хоч совєтського а тут виходе що в нього уся комора тими хельмами забита та ще і у гарному стані. підозріло це все, дуже підозріло
То ви один прислали,пан Аскобан другий,Опришок третий,Пум Пурум чвертий-бо люди гарни.Тепер ще кожен ще по Мавзеру пришле и буде повний ХВЕНжуй!
вибачайте бананів немає. самому треба щоб кухлика зробити такого як в вас ото колись були. до речі а коли ми усі побачемо світлини вішалки з австрійської казарми. гаяваспитаю
Президент Петр Порошенко предложил сделать английский язык вторым рабочим в Украине. савпаденіє ? Сделать русский язык вторым государственным обещает Виктор Янукович .
Як чого в шоломах , вони ще й в наколінниках і налокотниках - шоб менше забитися при падінні . Виконують техніку безпеки при бігові . То ж мать в Європі чи Америці , бо в нас бігли б просто голяка . В нас на будівництві каски вдягають тіко як заставить прораб , а самому ніц не доходить , та й болгарками користуються без окулярів і навушників про респіратори взагалі мовчу - дикуни .