Кажуть післязавтра можна і ласти склеїти: http://www.expres.ua/news/2015/10/1...operedzhaye-masshtabnyy-kataklizm-17-zhovtnya
Здрастуйтэ ! Та вин жеж каже :" Ще нэ знайшов , алэ буду знаходыты та вже надыбав покупця ..." . От це значить що знайшов , алэ тэпэр потрибно шифруватись абы нэ экспроприювалы . Тож давайтэ вси пидтрымаемо камрада Касио та будэмо вдаваты що мы ничого нэ знаемо , побажаемо йому якнайбыстрише знайты та якнайдорожче продаты колы такы знайдэ - можлыво , колысь , потим , половыну ...
Там про Америку пише. Ми того не цінуємо, на жаль, але Україна - то благословення земля. Усілякі торнадо із землетрусами рідкість, дякувати Богу.
отож я і кажу що ділитись треба! просто так такі питання не задають. а якщо питання поставлене то це наводе на думку що в нього щось є і цим щось він не бажає ділитися. а це в свою чергу може призвести до ревізії та повного вилучення всього що в нього є.
Йому нужнише,для рольових игор з отима грязними шлюшками....Шоб потим жинка та тато мозог не виклювали.
Та "Мексика" , що в повидомлэнни - це ось де - , бо то мэрыканци все придумалы так абы пэрэдчасно видты нихто нэ дрэмэнув !
ага, у запаслівого пана Руслана така жирна гельма на заначці лежить, що я того тижня дуууже вагався - що в нього забрати за грубі гроші - гельму, чи золоту маннеТТу ... прийшлось піддатись інстинктам працівника Гешефтбанку і забрати маннєТТу
Руслан, вони були вже такі як нам треба, роби шо хош ... я ж десь відписав, що потім на ранок ніхто не зміг пригадати звідкіля вони в тій квартирі взялись ... і всі зробили висновок, що поімєлі волшебніц! .... або клофєлінщіц ... хоча ні в кого ніого не пропало
ще не дививсь.та й назагал стараюсь речі лишати такими як ї.вода та щітка максимум+- мило господарське
я от наприклад дуже ціную. бо якось чи у 89 чи у 90 році вдень коли був на праці то був землетрус і я це бачив, бо усі що були до цього я спав в той час і непомічав а це побачив. і хоч воно було десь далеко, мабуть як завжди в румунії, непамятаю вже де точно, то оте усе мені дуже несподобалось.