Приходит папаша с работы И начал он деток считать : Коленька , Петенька , Машенька , Дашенька.... Та сколько же вас....!!! (с)
Не ви один такий. Так що не переймайтесь. ось вам ще одна інтерпретація найвідомішої в світі мелодії.
Ну в мене такого нема на роботі. Але здасться Третя Світова вже починається! Стадіон поруч - стрілянина во всю іде!
Таким то добре я допіро через півтори години зможу "підвечеряти" - треба ще приятельку доні до нас привезти, але потім...
Та наче все добре . Але якось незвично Новий Рік зустрічати вдвох з дружиною . Ми завжди їздили до її батьків бо в дружини 1 січня день народження , а в тещі 2 січна . Цього ж року не вийшло бо 2 числа на роботу треба йти .
Я до 8 числа на роботу не буду виходити - отож є час трохи попрацювати на благо народного господарства імені мене, та й відпочити.
Ну що , шановні , проводжаємо нинішній рік хто як може Нехай забирає із собою усі негаразди , злидні , порожні гаманці та поганих знайомих. Бажаю усім в новому році міцного здоров'я , спокою та миру в ваших родинах і копарського щастя! Хай же не затупляться наші лопати , прилад даватиме чіткий коштовний сигнал , Дід Хабар буде прихильним до нас! І нехай у наших ворогів у горлі пір 'я поросте! З Святом , друзі!
Так ціла справа у тому, що я їсти не хочу , а от пити то навіть дужо аж у горлі деренчить, деренчить - треба горло - забув як там далі було.