Сьогодня в мене двойне свято-приихали пан Толян-живий и здоровий,були у мене пили та закусювали.Також у пана шановного и просвичоного дохтора пана Громова днюха!- тема создана,поздоровляем,побажання лишаэм!
Доброго дня, за вікном наче знову Весна. Хоча дехто постить такі фото(кажешо «Це дорога від Чопа до Стрия,Всі Карпати такі))))))))»):
Привіт Шановні!!! Нарешті дома!!! Дивлюсь читати тут мені не одну годину потрібно Ваші труди!!! Головне чим хочу з Вами поділитися - за тривалий час командировки добряче засумував за моіми безбашенними товаришами-кладоіскателями та й за вашою писаниною!! Отже надзвичайно було приемно коли по приізду тебе зустрічають!!! Зустрілися в пана Р- в офісі --трошки дали по сто грам!! Добре що у нас пан Бумер непитущий -то ситуацію під контролем тримав-бо наливка за рецептурою пана Опришка получилася досить смачна --мабуть не вистоіть вона той час що він рекомендував!!! А так в цілому все добре !! Вам усім гарного настрою та погоди хорошоі --бо в горах снігу трошки навалило і добряче похолодало!!!
Всім добрий вечір. Краще приліпити мането до якоїсь залізяки(запчастини б.в) і відправляти як запчастину.
Ну що Шановні хочу поділитися трішки теж своіми буднями! Взяв з собою свого старого друга -не було у мене достатньо часу покопати але трішки оскому нагнав !! отож на Ваш перегляд декілька світлин!!!
взагалі то з поверненням. добре що усе добре. але є одне але!© чого ви якщо вже зібрались купою то не пішли привітати пана доХтура?! і там не тілько б налили по чарчині-другій але і підгодували. а потім можна булоб трошки вчинити якийсь безлад бо з вами був головний пустун буковини та околиць пан Р. а мусьє знає толк у збоченнях©.
і ось таки постає велике та незручне питання! а де ж хабар. гаявасуважнопитаю. підкови та скалки невраховуються. де дукачи, де кулемети де нагороди. де це все.