Добий ранок панство!У нас сонячно,але прохолодно,облачно.Сьогодня мае зьявитися пан Тролян Бульгдозер74,мабудь лишився на застави на святкування Покрова.Тролян!Гай вертайся,ми з Олегом зачекалися!!!
Вітаю ! На вулиці сонячно , +4 , без вітру . Питаю мо хто мав із вас такий досвід , купував чи продавав . Бо ото питати в казна кого і отримаєш казна яку відповідь . А як десь зникне та посилка . Як потім бути , га ? Отож . Ну якшо вже продавав за такі гроші то й міг би й знайти кошти на охорону з дупельтівками від чоткіх пациків . Гроші на картку , вази потім із рук в руки та й всі діла .
Вітаю. Чи був у мене досвід продажу маннет по 100500 грн.? Звідки? Від сірості? У пана К. запитайте, він по раритетах.
Доброго ранку шановне панство! В нас +3, сонечко і холодний вітерець. Як то кажуть: "Четвер - і тиждень пропЕр!" П'ятниця-цицькатниця наближається.
Доречі, маю якоря. Вже 2 роки як лежить без нагальної надобності. 160 кг ваги. В свій час купив за 1500 грн ( при $=8, це майже 200$). Зараз віддав-би в хороші руки також за 200$ =5000 грн.
Ну нашо ж так відразу манеТТо за 100500 грн , ну хоча б за 10000грн . Пан К мовчит як риба , допомагати порадами не хоче .
І хто ото Вас вчив гешефт робити? Розказую: знаходите фото лінкора "Бісмарк" ("Титаніка", "Лузитанії", "Вільгельма Густлова"....) де буде видко такий якір. Потім створюєте тему на обговорення, з якорем, фото корабля, і передсмертною розповіддю сусідської бабусі, якій якір дістався від чоловіка-морського вовка, котрий привіз його в якості трофею. А бабуся заповідала якір Вам, оскільки Ви були гарним сусідом, і з дитинства завжди перші з нею віталися. Далі якір продаєте, за 100500 грн. Тільки дочекайтеся, поки пан Касіо розбереться, як же пересилати такі цінні знахідки, щоб не було кидка на Новій Пошті. З.І. Мені за бізнес план можете не дякувати, усього лише 55% від суми продажу, я ж не Консерватор. Реквізити для перерахування дивіться в особистій переписці.
Якір мать у того вовка був в дупі його туда закинуло після вибуху на "бісмаркові", вже перед смертю той вовк погодився на операцію і якір витягли . Нова пошта за 160кг візьме кіко грошей шо про гешефт мона забути . Одне я вже зрозумів шо пересил дорогих манеТТо роблять на свій страх і ризик , або для покупця коли гроші заплачені на перед чи для продавця коли шлеться товар наложкою . От тіко з наложкою все єдно якась фігня виходить , бо маленький пакунок який коштує більше ніж 10тисяч грн обов"язково приверне увагу .
А доброго всім рибного дня!ото ж бо й самі відповіли на своє питання-сказавши-піп.а в нас-отець,і поминають митрополита А.ШЕПТИЦЬКОГО
І ПАПУ РИМСЬКОГО<бо ми-ГРЕКО-КАТОЛИКИ<схизмати та іуди))))))),і анцихристи.во!так попи м.п звали нас в Почаєві ще рік тому.не допускали до Святого Причасття і не служили заздравіє та упокій нашим.отакї от слуги Божі.на твар схожі.аВикажете.от і різниця.
вітаю панство. на дворі сонечко і мабуть тепло. а що питати? раритети хоч їх небагато але є але і цікаві вони лише то для дуже вузького прошарку колекціонерів. бо лише гасові лямпи і купляв я їх просто переказавши гроші та отримавши новою поштою. там головне щоб були добре запаковані щоб не побились і все. так що сусіде непереймайся запаковуй гарненько свої манеТТо та відсилай. хоча ліпше відсилати укрпоштою як звичайну листівку у конверті. ніхто нездогадається що там щось цінне є.
А хфігвам не хочете? та укрпошта-пдрші мародери на світі!працював -знаю.скільки комуналки та переказів вони присвоїли.жуть.а на конверти в них є встроєний м.д-відразу забракує лист.краще вже ЕМС,чи спецпоштою.а ні то н.п.<купив якусь мотозапчасть недорогу-нафарширував і вперед.звичайно є ризик втрати,алє>
Вітаю паньство. Не городіть дурниць. Може Ви і знаєте по досвіду роботи, але я зараз маю доступ на укрпошті і по другу сторону віконця, нема в них ніяких мд, і щось присвоїти "переводи" не так просто, все заноситься в комп, а от прої... ати простий лист, то буває.
Вітаю усіх пожирачів сала! У Маріуполі +10 похмуро та волого.. Четвер кажете? А риба де Гаяваспитаю???!!!
Вітаю ! пінтура-сонячно,вітерець,тепло. ото наварив борьщю(з младєнцамі тяжко становіца), наїлися, і тре трохи(хв 150)попрацювать
А я навпаки відпочиваю від того агрофітнесу , копав город поміж деревами і попід тином , де ото трахтор не зміг виорати .