То, може, зроби простіше? Кожного року, 1 січня вітаєш тут усіх присутніх з Днем Народження, котрий буде в цьому році, і з чистою совістю викреслюєш цей пункт із списку завдань?
А я тебе взагалі викреслю із списку отримувачів відсотків. І замість сидіть любуватися експонатами, будеш під синагого сємєчкамі торгувати.
та викреслюй. вшистко єдно від тебе один клопіт та капості! як не якусь капость вишлеш так капосну тему зробиш або ще щось щоб очорнити моє чесне ім'я. а все через те що з камуняцькою зграєю звязався та ще і камуняцьку авку причипив собі.
і він ще має совісті питати що він зробив! не ну ви це чули?! а хто зробив брехливу та капосну тему про те як мені недобиті камуняки підкинули заборонену, злочинну книжку. чим сплюндрував моє чесне ім'я
Ти мені та громаді по вухай не катайся. Ось написане тобою: То вже повідом, що ж я такого капосного вислав? Бо щось не пригадую. Чи ти вирішив, гм... злукавити, даючи свідчення поважним хлопцям, які тут зібралися?
от тілько не треба з себе червону шапочку строїти. ти теж був присутній там. і якщо та гидота була відіслана не від твого ім'я то це ще нічого не означає.
Де я був присутній? На "Новій Пошті"? Я тільки зателефонував "куди слід", щоб тебе там зустріли. А що мені було робити? Знати, що в повітовому місті завівся комуніст, котрий пішов отримувати підривну літературу, і мовчати? Мені взагалі правоохоронні органи подякувати повинні.
Гей товариство, хлопці гей, Геть сум і смуток із очей. Сьогодні свято, день Покрови, Козацької гучної слави. Вітаю лицарів країни, Синів вітчизни України. Будьте достойними синами, Бажаю міці і звитяги. Хай память не помре ніколи, Про Січ, де ви колись стояли. Як боронили рідну землю, І ворогів вганяли в пекло. Наллємо чари медовухи, Піднімемо за Вас Великих. В свято Покрови, як колись, Хай, Будьмо - гей, лунає скрізь
От скажіть шановні камради, як привчити дружину класти пульт від тєліка на правильне місце, а саме на відстані руки від дівану де я лежу? Вже 15 років вона його кладе нєпосрєдствєнно біля тєліка. Він мені там нафіг не потрібен. Його для того і придумали, щоб не вставаючи з канапи, включати ящик і счьолкать канали. А їй шо горохом об стіну!
Якщо він вам нафіг не потрібен, най собі лежить біля телика)) Або залиште дружину без пульта на тиждень, потім буде видно..
Пульт… телік… ви про що, шановні? Наче в минуле століття вернулись. Нащо той телевізор, якщо є тирнет?