з святом всіх-УКРАЇНЦІ,КОЗАКИ,ВОЯКИ,ЗАХИСТНИКИ ВІТЧИЗНИ!!!!!!!!!!!<просто зараз на 2+2-шматок історії-підземелля криму.35 батарея,балаклава і т.д>
Думаю-кастрація,презерватиризація всіх ґандурасів<як ото пуйло,єго뺥ітимностьщебляживий,ґаварящаялошадь.і т.д>.щоб ква не плодились!от тоді всі питання відпадуть)))))))))
Добрай ранiцы, шановныя сябры! Вiншую вас са святам Пакрова Пресвятой Багародiцы! Хай абароніць яна вас і прынясе мір на зямлю Украіны! Удалого всем дня i прыемнага настрою! Я працую, ну его к бесу, тяжковато после трехнедельной командировки....
Мій котяра щойно припер вʼязанку тараньки… з кухні на клаву… насипав луски, походив по клаві. Зараз десь сидить — знайду гада.
Вітаю Вас Панство зі святом Покрови,Днем Захисника України та днем Українськго козацтва!Слава та вічна пам'ять Героям!Слава Україні!Будьмо!
Шо и не поделился? У соседа во дворе на высоте двух метров, между двумя железными столбами натянута неожавеющая проволока, он на ней тараньку сушит. Так мой обормот умудряется как-то воровать у него таранку, приносит домой и на пороге складывает
Вітаю Товариство зі святом ! Нарешті цей день зробили загально державним вихідним . Погода файна , сонячно , майже без вітру , + 7 .
Зі святом, шановна громадо! Всім вам та вашим близьким зроров"я, щастя, успіхів, добра. Нехай Свята Богородиця збереже і захистить від усіляких негараздів.
З Днем Народження !!! З.І. Правильно зробили, що нагадали. Бо зараз внизу вікна іменнинників не пише, то той падлюка Консерватор минулого року мене навіть не привітав. Одні відсотки в голові. "Маммоні а не Богу возносить він свої молитви" (с)
В тему про чердак а про гаражі тестя забули? Ось мій припхався з Дніпра від діда і провів трохи ревізії Шо там казани від німаків і ркка-ось рарітети