Будете сміятись, але містика - сфотографувати чітко не можу, відсканувати теж не виходить. Руки трясуться напевне.... від істеричного сміху. Хоча, якщо заводський брак клейма, то теж цікаво. Завтра зранку знову спробую зробити фото, потренувавшись спочатку на інших гільзах. До цього часу ніби нормально фото виходили, хрен знає. що таке... Зараз спробую обробити і закинути скан. там здається саме "6" видно.
Розумію, що схоже на розиграш, і такий скан слабкий аргумент, але здається тверезий та ще й розумом ніби не поїхав.
І я про те ж. Сфотографувати вже сьогодні не вдасться, а от із сканом спробую ще побавитись. Зараз спробую фон зробити з якогось кольорового паперу і вирізати в ньому дірку для гільзи.
кАмуняка, мені байдуже, розмовляеш ти чи мекаєш.Головне що ти хоч і по складах, але читати вмієш , те що я тобі пишу. ПиСи. Так ось чого ти ульянова так довго читаєш...
Витаю , друже ! А вот я Вам скажу що даремно Вы нэ цикавытэсь тымы мисцямы де гарматы ! Дэ йих запускають там можна знайты багато цикавого та корысного , правда стрьомно трохи докы звыкнэш . Буваэ хлопци прыносять видты нэпогани трохвэйи та й колы повэзэ - то пару полонэных рабив .
Я тож поставыв "подобаецця" , но нэ потому шо Вы зламалы ногы та рукы - я хароший та вмию спивчуваты .
Більше всього що рік 1882 все таки.Просто брак штампу. Апріорі не може бути 1862,Ви ж самі це розумієте,це був би нонсенс
я таки звичайно дико вибачаюсь але я хоч і погано бачу вже що перед носом але в далину дуже добре тож я бачу взагалі 52
ТОму і написав про "раритет". Але якщо хтось не візьме до уваги коли взагалі створений Верндль, то може вийти ціла інтрига
та нема питань. можу здати в аренду квартиру якщо звичайно будете поводитись чемно та не бешкетувати.
Вісімка однозаначно, по контурах видно, подивіться на цифри - 6 8 5 . Умовно розділіть вісімку лінією навпіл по контурах аж ніяк ні 6 ні 5