Пишут кенты: "Нам в підрозділ саперів дали мобілізованого, який на гражданці був чорним археологом. Ото дємон він міни русні ледь не нюхом відчуває. А вчора ще накопав артефактів з Другої світової. Працює в дві зміни" 30 бригада, сапери Талант не пропьешь!
Ще катуха 1000 потягне и штанга 500,акум и зарядка 500,дорого и купа ручной работы.Дешевше готовий купити.
Так, тут кожному своє, мене кнопочки просто вбивають, хоча починав з них, та довгий час користувавсь.
коли дружина гостить у дітей, читаю всяку пургу в інеті… от надибав: « Когда она ушла, мне было грустно и одиноко. С тех пор: √ Я завёл собаку. √ Купил новый мотоцикл. √ Трахнул двух женщин. √ Подсел на алкоголь. Она очень разозлится, когда вернется домой с работы. »
Вітаю товариство! Дві доби пробув без цивілізації - тільки-що подали світло. Сніг валив з обіду неділі і до вечора понеділка: нападало десь см 15 в долинах (на горах певно більше). Але морозу не було - все дійство при температурі 0+1. Зараз сніг потроху тане, лишилось десь см 10 і то не всюди. Схоже перший удар зимі не вдався.
Там де лижі сніг напевне більший. Та і гармати можливо запустили. (Мене ті місця не цікавлять, тому точніше сказати не можу).
А в мене років 35 назад лижі закінчилися кількома місяцями лікарні і потрощеним скелетом. З того часу не можу не тільки стати на лижі. а й дивитися як хтось катається.
можу допомогти. як тілько ви захочете покататись на лижах ви сплачуєте мені певну суму яку ми оговоримо у приват, та мої чесні братні відсотки від то\ суми та від ціни лиж. літом можете користуватись лижами безкоштовно.
От вгадуєте ціни всяких Манетто. А я тим часом спіймав справжній раритет - якби сам не бачив, нізащо б не повірив: Гільза Верндля із чітким клеймом 1862