Це захисна реакція кожної люди. Згідний я з Вами і на цьому закінчимо це все,а час вирішить за кожною,від долі не втичеш! Вибачаюсь шановні можливо когось образив,комусь сказав зайве...
тю! та будуйте вже щось на кшталт такого. і посидити є де і приготувати і від дощу заховатись. а ще можна у вільний час як гендель використовувати та гешефт собі робити. отакоєот. а ви кажете
думаю,що буде не практично - казан закриє щільно центральний отвір, вогонь буде розходитись через всі круглі отвори, втім якщо зробите і спробуєте на практиці- відпишіть, мабуть буде багатьом цікаво
Добрай ранiцы, сябры! Я ужо працую, чаго i вам жадаю!)))) Гарнага усiм дня и добрага настрою! У нас -1, iней, сонячко, лепота! Нажаль, что лето кончiлася, уже машыну ад iнея адскребал...
Доброго ранку шановне панство. +2 похмуро, вже на роботі, але наснаги до праці ніц. Зараз вальну кохвею, може настрій з'явиться.
Доброго ранку, панове. Що у вас нового ? Ось результатат моєї праці над четвертою маскою, блок повністю металевий, панель з нержі. Може, хтось, щось пдкаже.
обклеяти стразиками. і красиво і незвичано та ще і блищатиме. на таке відразу золото та коштовності підуть