Вітаю панство! У нього такий є, "майже комплектний" (с). Ух, який кінь в тому музеї... Згадав, на кого той кінь схожий.
А шо всі мовчать і не вітають зі святом , га ? Сусіда знову вам Маккейн виговор зробить із занесенням в особову справу . У вас шо календарь не працює ( який госдеп видав ) га ? Сьогодні ж Columbus Day !!!!!!!!! https://ru.wikipedia.org/wiki/День_Колумба
Был несколько лет назад с женой в Эрмитаже. Там долго смеялся с какой-то картины эпохи возрождения, тоже кони до истерики своими мордами довели. Попробую найти...
шановний не е' порушувати порядок!!!!! цицьки по пятницях а сьогодні понеділок курва, понеділок. отакоєот
та і хрін з ним. мені то байдуже бо америку вікінги відкрили а не якийсь п'яний волоцюга який поцупив старі мапи.
Доброго вечора шановне панство! Понеділочок промайнув у мене якось хутенько. легенький мороз і холодний вітер але снігу не було. Шукав сьогодні зимову гуму на авто і ох@євав з цін. Це чистий грабьож!!!!
Та я сам нэ дужэ гарно розмовляю на ридний мови , алэ Вы мэня переплюнулы - я через раз Вас понимаю .
Да пробовал я - иногда так и получается . Вот шуруп в дюбель иногда молотком только и забивается , а канадцы давно используют винтовые гвозди .