Вы у цему сенси?Раввин по окончании молитвы в синагоге обращается к евреям: - Люди! Я понял, почему нас русские не любят! Мы не умеем пить водку. Вот завтра пусть каждый принесет по бутылке водки, все выльем в общий котел - и будем учиться пить. Абрам приходит домой, говорит Саре: так мол и так, завтра надо принести бутылку - ну и так далее. Сара ему и говорит: - А ты, Абрам, возьми бутылку воды. Полный котел водки - кто же там заметит? Так и сделал. На следующий день подходят евреи по очереди к котлу, каждый выливает водку. Раввин берет поварешку, размешивает, зачерпывает, пробует... Грустным взглядом обводит синагогу и говорит: - Дааа... Вот за это нас русские и не любят...
Та от думаю першого січня відвідати одне цікаве місце - надіюся після нічного святкування там буде тихо. То і добре що Бог дав різноманіття серед людей - хтось Новий рік цієї ночі зустрічає, ну а я вже по-старовірськи за два тижні.
то додай туди хрону та три червоні перчини дуже злі. щоб була не пейсохівка а як вірно підмітив друже Руслан холокостівка.
Ну все браття, готово!!!Поки ніс в хату, чуть слюною не подавився, жаль запах через фото не передається
Майте фацу(як молдавани кажуть)я ж на роботи!Все бижу у "Караван"за грудинкою.Бо язык у рот не помещаэться.
Доброго вечора товариство ! Всіх з наступаючим Новим Роком ! Хай рік прийде такий багатий як нардепівські зарплати. Не минали б гроші хату, І було всього багато. Євро сховане в коморі, Сало хрюкало на дворі. В гаражі стояв Ferrari І ще Lexus, щоб до пари. В хаті з мармуру камін Та басейн хочаб один. Ну а в ванні щей джакузі І коньяк бовтався в пузі. Щастя щоб не лізло боком... Одним словом З новим роком!!!
Зараз ще консерватор печене сальце свитлини викладе, добродии! в мене закинчився валидол,корвалол. побиг до аптеки а в мене питаннячко а зараз Нова пошта робе?
Де ви вештаєтесь шановний???Ми тут і буженину будимо і настойками хвалимось а ви десь ходите Ану бистро звіт про проведений день в студію!!!