Оце зайшов до хати чайку посьорбати.ну і звісно заглянув до буднів.Висновок; 1.В пана КАСІО є лісапет.і він трішки злий.А якби не було лісапета?То він би отего *качура*зарубав би лопатою 2.Беріть з собов на коп плєшку завжди.Якщо така *дипломатія*не допоможе.то тоді вже *ружжо* 3.Саме краще ракетниця.а не якісь там пальки-стрілялки.Криміналу НІЦ.
А ще краще ракетниця 12-го калибру з облегчённым зарядом пороха , соли та шматка смолы в контейнэри - з ниг збывае та залышае "прыемни" спогады . То мы так в дытынстви "бавылысь" .
краще перепродайте нашому спильному знайомому ось це https://reibert.info/threads/kerosinovaja-lampa.676354/
Які охотугіддя посеред поля ? І хто там буде перевіряти ті дозволи , мать тіко цигани та інші копарі , чи ті шо вирізують посадки на дрова ? А хто його зна , мать і інші провідують ( карти Шуберта ж не секретні і є майже у всіх ) . Я поки їздю в ті корчми шо поряд , бо на лісапеті далеко їхати польовими дорогами по такій погоді ше те задоволення . Колись був , а зараз вже весь вийшов . Ше й он пан К турмою лякає , добре хоч розлучений і ніхто мозок не полоще . Є лісапет . Ні я не злий , я просто був до глибини душі обурений шо той учтивий джентельмен хотів поцупити мого лісапета і вирішив добряче почастувати його фіскарем .
Повірте, - як тікі ви там зьявитесь з дупельтівкою, то обовьязково знайдеться якась паскуда котра захоче щось перевірити... Стосовно охотугодій, - почитайте закони які Януковощ наприйнимав, та досі їх ніхто не подумав відміняти. Дословно не памьятаю, але якщо ви зі зброєю, або просто з собакою швендяете біля посадок, або біля шляхів поза містом, то це вважаєтся браконьєрством...
Но таки интересно раз читаете ? Если противно то выпейте активированного угля и читайте статистику министерства экономики .
Ото в нас тысяч висимнадцять зараз браконьерив "онлайн" зи зброею возле посадок - даже с танкамы та артылериею , а на законы йим насчхаты !
от не повіриш але перевіряють. пхались раз вже з копу між полів та посадок. бачемо на горі нива синя їде, ну то їде собі і нехай їде. ми їдемо і вона за нами. шлях один серед полів і не обігнати хоча ті моглиб. ми завертаємо за посадку і вскакуємо у багнюку, ну і трохи сіли. нива спиняється і з неї вилазе дебелий дядько та до нас. а біля ниви ще чи два чи три хлопа залишились. так от він до нас підкоде і замість привітатись питає. а що ви в угіддях робите? ми дивимось на нього як на іншоплянетника і в свою чергу запитуємо в яких угіддях? він баче що ми трохи отетерівші від його запитання каже так ви не мислівці? та ні, кажемо ми. і тут я побачив що в нього відлегло. видно як по лицю схлинула хвиля напруженості і він вже спокійно та по доброму сказав. ви там не проїдете. таке! ми з відти заїзджали. але він цього незнав. тож вони розвернулись та поїхали назад а ми трохи попхавши автівку рушили додому. отакоєот. а ви кажете. З.І. тре мать цю розповідь у мисливські байки скопіювати.
Так им же амнистию заранее выписали. И занесли их в красную книгу. Теперь их пытаются всячески легализовать. Это усё в 5 километрах от моего дома. Поэтому знаю про шо говорю..
Тю! То треба було з нього відсотки злупити - у семикратному розмірі! Той чоловьяга просто незнав що ви Канцтовартор інакше обійшов би вас десятою дорогою, але незнання не звільнює від сплати податків! Терміново верніться та заберіть свою законну долю..