От цікаво як він туди нікого пускати не буде якшо поле за 5-10 км від населених пунктів, мать буде фермер особисто сторожувать прибране поле для якого копаря з яким домовлявся ? Це все смішно . Просто сьогодні був коп в місті ( поля посеред будинків ) то такий і результат . А за населеним пунктом ніц нема нікого , і трактористів теж ще треба спіймати , їх теж не часто побачиш . Короче це дурне діло тай все . Якщо вже так готуватися до копу то най він взагалі той коп нужен . В лісі тре шукати лісника ? Давати всім тракторістам , лісникам плєшку горілки , і знайти купу шмурдяка і дві три манеТТо , дуже не вигідне діло . Краще вже якщо гонять спокійно піти собі та й все , лізтимуть битися то побачимо в кого зуби крепші - така моя позиція . От бідолашний , мо ше мені піти в районну газету та подати об"яву вибачення перед тим йолопом , ласим до чужого добра . Я таких людей просто зневажаю , які їдуть чи йдуть і бачуть якусь річ наче б то без нагляду і давай її красти .
А якщо він вже у міліцію заяву написав, що Ви хотіли його вбити? З.І. Пане Касіо, Ви сьогодні занадто серйозно відноситеся до написаного мною.
От бідолашний , мо ше мені піти в районну газету та подати об"яву вибачення перед тим йолопом , ласим до чужого добра . Я таких людей просто зневажаю , які їдуть чи йдуть і бачуть якусь річ наче б то без нагляду і давай її красти .[/QUOTE] Можливо він подумав, що Ви на шаленій швидкості вилетіли в посадку тай біг на поміч, а Ви на нього з лопатою
Та я все розумію , і Ваш гумор теж . Просто тре Вам писати : Ви утопіст , діду , якшо даєте такі поради про підготовку до копа . Він шо медик ? Нє , то мені його допомога ніц не тре .
От зараза,я то думав,що то Ваший городик а виявилось шо промахнувся трохи,ну нічого цеї ночі викопаю точно це виходить "Берьозка" вона напроти базару в парку,в цьому генделі непогана кава,але сьогодні апарат нагібнувся довелося пити вдома.
Ага , пригод на свою дупу . Буває шо і вдень поки ту ціль яка вже викопана і десь лежить в купі землі - знайдеш то вже сатаніти починаєш ( і якшо то шматок цвяха чи люмінтєвого дроту то взагалі ) , а ви кажетет вночі . Та й ше більше уваги привертатимете до себе якшо копати вночі ( світло ліхтарика і звуки від металошукача ) , то дурнуваті фермери точно подумають шо там поле всіяне червінцями . Чи перечепитися і погуркотіти в якийсь яр , чи око виколоти в посадці . Не знаю як у Вас , а в нас буває проїдеш метрів 500 поки знайдеш просвіт в тому хмизі шо росте по краю посадки . То я навіть радий шо ті посадки корчують , хоч ходити можна буде . Гаштети від мене не сильно розбагатіють , бо я скнара ше той , зара п"ю тіко соки та води ( ніц нема здоровля ) .
так то ти сусіде бешкетував у степу сьогодні. а до мене вже телефонують та питають чи я незнаю що то за навіжений за людями з лопатою бігає. кажу незнаю бо увесь день справами зайнятий був тому і незнаю. а то виявляється сусід оскаженів та на людей кидатись почав через те що йому недали старий шинок вибити.
Як, і Вам? Мені теж сигнали їдуть, що в околицях повітового міста завівся маніяк. Розповідь приблизно така: "їхав додому від улюбленої тещі, і так срати захотілося, прямо біда. Ну їй бо, не брешу! Не вірите? Я можу гавно показать! То зупинився, і вийшов за посадку, не на дорозі ж це робити? Ніякого лісапета і в очі не бачив. Аж тут"...
Таке , он придбаю дупельтівку , то будеш дивитися в надзвичайних новинах страшні історії . Нічого природу засмічувати . У того йолопа-крадія невдахи є авто то най у ньому і пісяє .
Утикайтэ , бо то А що вы маетэ проты грошей , которые государство так снисходительно "презентует" тем , кто бегает с автоматами ? Или вы предлагаете чтобы все , кто не смог сье...ацца за 100 км от повесток или бросил всё и за свои средства экипировался и взял автомат против пидступного врага , так и пропали без вести и без содержания ? Ведь так удобно всем - не нужно помогать их семьям , не нужно хоронить их состарившихся и умерших родителей , не нужно платить за образование их детей ... А вот если они таки вернутся , да ещё и с теми самыми аффтаматами и спросят , и не поведутся на отговорки типа "а я тебя туда не посылал" ??? . Простите меня топикстартер , простите модэратор - больше ни слова "оффтопа" . Только в тему . Но открою вам тайну - те , кто грызут тяжёлые грунты лопатами и "мобилизованными" полуживыми бульдозёрами дабы "зарыться" в землю , а не для того чтобы там что-нибудь найти , строят новые , а не откапывают старые блиндажи - тоже КОПАРИ и у них такой побут до покуда не отправят в госпиталя или покуда не отправят , не дай Бог , в контейнере . Многим КОПАРЯМ , слава тому же БОГУ , повезло и они честно "отбегали с автоматом" и дождались таки приказа на отбытие домой ... И нэ трэба выправдовуватысь що "нэ змиг , нэ встыг , забув , нэ взялы ..." , бо хто хоче - той шукаэ можлывисть , хто нэ хоче - той шукаэ прычыну ... Все , бильше ани слова про грызню та политыку .
і отримаєш штраф та вилученні зброї за знаходженя без ліцензії в угіддях, а якщо і не під час сезону то взагалі тюрма. і це без того що ти будеш погрожувати комусь зброєю. так що спиляй мушку біллі©
А Вы там ( в корчмах №1 ,№2 ...) едыный видвидувач - чы там ще э й инши "бидолаги" ? Чи мо то така корчма як в моему улюбленому фильми https://www.youtube.com/watch?t=13&v=y5jOzZ9ScW4 ?