Під кінець тижня потепліє. Якщо прогноз не помилився із снігом, то думаю і з теплом все буде добре. Бачив, що йде мова про + 10-12.
Вітаю ! Ходив сьогодні копати , то краще був би дома . Приїхав на корчму №3 ( ше досі те падло її не подискувало ) . Розклався пройшов туди сюди , шукав те той гаштет був . Коли їде хазяїн сей земля ( там хати поруч ) . Прийшов і питає , а тут шо шось в землі є ? Я на дурачка , кажу , а хто його зна мо і є , а мой ніц нема . Воно відразу це моє поле і ніц тут копати . Зібрався я та й поїзав собі далі до курганів . Лісапету до себе не тяг , а лишив біля посадки , добре хоч задне колесо із рамою скував ланцюгом , рюкзак і сумку від прибора кинув так . Від кургана до лісапета було не більше 50 метрів . Пройшов раз над курганом , спустився за курган . Піднімаюся , коли бачу якесь стерво виходить із посадки прям коло мого лісапета . Я відразу не роздумуючи почав бігти до того явлєнія , з лопатою і прибором . Воно відразу назад в посадку , я не добіг ше метрів 10 як чую завелася машина і рванула з місця . Мать хотіло стерво вкрасти лісапєту , бо посадка вже майже скинула листя і лісапєту було видно . Перетяг я лісапєту і свої речі до кургана де ходив , понипав ше трохи сигналів ніц нема . Настрій був трохи зіпсований від зустрічі із двома неадекватами , то поїхав до хати . Вдома гарно , тепло і затишно .
В тих лісах є завжди гриби,одна проблема що доіхати туди можна лиш машиною з високою посадкою і бажано повноприводною.Так як не дай бог впадить дощ....то трактора поблизості немає,і звязок мобільний лиш на дереві
продаю сніг незадорого законсервований в слоїках урожай сезону 2015-2016, завтра мабуть вулканізаціях будуть шалені черги
оберігайте першу від цих ловеласів, бо заходив у"Будні..."п.Кран з дружиною, тепер з них ніхто не заглядає сюди...
Ви мене та пана Casio, з кимось путаєте. Ми не посіпаки Вазждя, і жодного відношення до комуняцьких % не маємо. Осьтакавикажете.