Колы з горилкою то з бабамы обэрэжно тре бо воны можуть заразыты такымы вирусамы - що москальська инфлюэнца буде лэгэнькою прогулянкою .
Пане.ви там з горілочкою підвязуйте.на душі буває бридко в кожного.Але вдаватися в *синьку*.зовсім не варто.Най кацапи *синіють*
таке!. а от травневого вечора коли ще видно на ґанку чорного ходу школи, а через двір школи люди постійно швендяють. от де екстрім. а у шафі кожен зможе. ну якщо поміститься туди та ще і з дівчиною. отакоєот. а ви кажете
та біс його знає. мо десь літр чи півтора старого вина ще і є десь. через те що невживаю спиртне багато років неслідкую та не поновлюю запаси домашнього вина. отакоєот. а ви кажете. та і свиників нетримаю, і нема де і нема чим годувати. у місті з харчем для свиників сутужно а купляти то свиник золотим вийде і на ті гроші можна три купити.
Так он ти який*нічний вбивця сперматозоїдів*.А я про тебе думав краще.помилка вийшла.СЄПАРАТЮГА.ГНИЛОЗАДИЙ.
Якшо таке станеться , затисне робочий орган . То хуні тре робити масаж просака , таке дохтори розповідали в якійсь телепередачі , і я це запам"ятав . Бо у віці років 10-12 я бачив що це таке . Ото йшли ми мимо будівництва хати , а в бочці такій великій де ото зберігали воду шось гукало . На щастя та бочка стояла на попа і люк мала чималий і розміщений він був знизу . То хтось із старших хлопців кинув по тій бочці цеглою . З бочки почилися вигуки і матюччя , мо ото сховалися і наблюдали шо буде далі . З тієї бочки з горем пополам вилізло двоє скліщених молодих людей . Потім була швидка і батьки , ото було весело . Р.S. Якщо хто не знає шо таке просак і де його шукати , то глянте відео
Ну який це екстрім , шановний то так дитячі забавки . Ото чергова історія моєї подруги ( доречі розповідала мені їх вона в перервах між процесом , лежачи в ліжку з цигаркою в зубах ) . На вулиці зима холод на вулиці не посвіданічієш , канікули в інституті в селі ніц нічого не має навіть танців бо середина тижня . То привела вона хлопа до себе до хати на чай . Ну ото батьки наче вже сплять , а вони наче тілівізор в прихожій дивляться . Вона була в халаті і вилізла на хлопа зверху і давай робити любов . І тут під час процесу заходить її мама . І каже шось мені дітки не спиться я ото коло вас посиджу , тілівізорь подивлюся , ви ж не протів ? Ну ото подружка так і сиділа на хлопові зверху прикривши його спущені штани полами халата поки мама не надивилася тілівізіра і не пішла собі спати . Ото екстрім і апатаж пане К .
А як же клуня , рабы , видсоткы ... ээх ... нашо Вы так з намы ? Я ж думав Вы заможный газда што маэ вэличезну казну з видсоткамы , рабив , котри порають сотню свынив , вынокурню та несколько десятин земли ... Давайтэ номер банкивськойи карты - будэмо втилюваты в жизнь то шо мало бы буты насправди . По всьому выдать Вы добра людына то ж хай Вам буде всэ добрэ та до ладу .