Та цих бажаючих розбагатіти таким чином уууу скільки є,а як побачить скільки люмінію копається,в момент пропадає охота до кладів
тю. ото ти сусіде стратив! тож тре зараз же телефонувати та йти города того обшукувати ретельно. але спочатку обговорити хто сіклько отримає з тої оборутки. і не забувай що і мені теж моя доля потрібна. розмір ти знаєш. тож йди та шукай те золото чи що там на тім городі є. бо завжди треба перевіряти оті усі чутки. отакоєот
Не має дурних . Я зовсім не переношу суспільно корисної праці , навіть вчителі в школі казали шо мене на слизьке незаманиш . Той хлоп навіть гроші пропонував , я заплачу тіко прийди і первірь йому город на золото .
За вами не встигнеш.Те шо змогло втікти від вас.по дорозі Вождь з Партпрацівником перехоплють.а мені сиротині залишається *давитися*свининою.
Золото там на городі мать тіко із ватер-колозета . Та й зв"язуватися із такими які мідяки оцінюють в 1000 тялярів собі дорожче , не дай Боже і справді там золото , то ше й неприємностей не обережся . Ще бачив сьогодні циганську хату в якої замість забору стоять один біля одного пластики від холодильників . Доречі про погоду : ранком був мороз -5 , вдень сонячно і більш менш тепло ( в термусі і гортекс куртці було тепло і сухо ) .
в том то і діло, що на одних рученьках далеко не втичеш))) а взагалі, то правда! в ваших краях я б капканів та засідок наробив би та тричи на день перед сніданком,обідом і вечерею обходив та збирав би "діч) буде діло!
А ви як думали -зжерли МОГО КАБАНА и вам це так просто минеться?Я вам шановний ничого не винен.Можете вертатисЯ в село,плакати не булу.В пулицию вам в падлу,в армию бздите,а я нероб не поважаю.
понятне діло,не хочите брати на коп не треба. ярмиї не боюса просто сенсу небачу,а роботу шукаю. і доречі працюю з 18 років на себе і на жінку заробляю сам.
якшо треба буде піду з вилами і сокирою на ворога,в мене куча знайомих які побували в АТО позахищали,кришу позносило молодим хлопцям. В интернети бачу героїв-патріотів багато є.
По ризному люди обсуждают-одни кажуть щоб утримувати штик в сложеном состоянии,инши для утримання колючки для преодоления.