САЛОм алєйкум шановне мосьпаньство!!! Чим займаєтесь в останні години уходящого року??? Бо я займаюсь ось такою, вельми корисною справою
Доброго дня шановному товариству, з наступаючим Новим Роком ! Ні фольги ні корка Вам у Новому Році лише хороших знахідок, атже кожен вартий того про що мріє ! У кого які думки щодо відкриття сезону - 2014 в перший день нового року ?
Хіба так можна, пане-добродію? Найбільший садист чогось такого не вимислив би - тепер з відразою буду дивитись на новорічний стіл.
ну як спечеться то зроблю світлину яке воно вигляд має. а вам би ото тільки двозначність сюди знайти. ні щоб теж пана slawuta5 чимсь вразити смачним. а то він там у польщі дивлюсь геть охляв, треба йому вже до дому хоча б на тиждень приїхати щоб попоїв добре.
Я у цьому не сумнівався, навіть хотів написати про червону перчинку у пляшечці, але мав ще тінь надії, що не напишешь про це, а тепер піду та й гольну чарочку з розпачі великої
Пропаную налоги цему уряду платыты снигом.Нема снигу-нема нелогив.Нехай у своих братив просять,а ти з сыбиру завозять у кредит.
До 20-го січня маю закінчити досить велику роботу, а потім можливо, що на тиджень поїду неню мою відвідати та й з кумом і моїми друзями побалакати . А що до вразити - то й на нашому столі буде трішки смаколиків. А свідоцтво від ребе буде що до кошерності цього вельми зацного трунку?
Не буду соромитися після натюрмортів Пана, бо не вважаю татарське з лосося гідне того, щоб біля отих малмазийних делікатесів публіковалося.