Хоч нас "нема", але ми все бачим, чуєм, читаєм. Ну і крім випивки і закуски, не забувайте про сплату членських внесків, в народі "братніх відсотків" Єто Вам не здесь.
ось догризаю останньо заблукавшого чоловічка))) якщо бажаете пригоститись - то звертайтесь до обіду))
Рябко мій на єто діло підсів,виє паскуда,нічого більш жерти не хоче,де йому цих москальообразних брати
а ви пастку соорудіть, ставите питейну лавку-наливайку - підключаете гучномовця - водка водочка селедочка - та навколо лавки усе окропіть горілкою, щоб на запах теж йшли - як почнуть сповзатись - дійте по обстановці! тюк у тімячко і в схованку)
ТРОХИ ПОЗИТВУ ВАМ Хлопчик кинув пару копійок в фонтан, щоб повернутися. І повернувся, тому що не вистачило грошей на автобус. Як говорить народна мудрість : "Не плюй в колодязь , а то прийде хтось й п..ди дасть " Дімка, дивись Танька йде. - Давай крикнем, що вона корова? - Твоя жінка, ти й кричи. Дружина з похмілля запитує у закодованого чоловіка: - Чуєш, Толік, а ти коли пив, що робив, якщо на ранок у тебе голова боліла? Чоловік : - ПИ...дьож твій вислуховував!
Друга порція Діалог лікаря з пацієнтом: — Палите? — Так. — П’єте? — Так. — Ну, то чого ж Ви хочете після цього? — Трахатись! Я на тебе зла не тримаю. Йди з миром. Але на..уй. П'яна сороконіжка, бігла по доріжці, спіткнулася і затоптала себе насмерть... - Кохана не кричи на мене, а то захворієш. - Чим? - Переломом щелепи і струсом мозку .
А я свому песику не дозволяю такою падаллю кормитись. Покусати, загризти - то будь-ласка, о от їсти боронь боже. Ще заразу якусь кацапську підцепить.
ви ото замість того щоб анекдоти тут травити ліпше б розповіли як сьогоднішній коп відбувася та які скарби ви надибали. гаяваспитаю
Вітаю ! Був сьогдні в полях . Знахідок ніц нема , тіко дві манеТТо : 1 коп 1818 , 3 коп 1953 , та пара гільз від ТТ біля тої манеТТо 1953р ( мать когось розтріляли ) , і всілякі люмінтеві ложки та вилки . Корчму № 1 мать я вже на цей рік вибив ( 9 манеТТо тре чекати поки переорають ) , корчму № 2 сьогодні шукав на не дискованому соєвому полі то ніц не знайшов де вона є , тре ше корчму №3 перевірити але там теж поле ше не дисковане . Трапилися мені сьогодні два цікавих хлопи . Ото їду лісапетом бачу в далині на режимному об"єкті швендає хлоп із прибором і лопатою , побачивши мене кинувся навтіки в діжурку . Потім виходив до мене на поле і все цікавився шо за прибор в мене шо шукаю ( наче він ніц нічого не тямить в цьому ділі ) . Інша зустріч відбулася на дорозі . Їду я вже до хати , раптом мене підрізає автівка із автівки вискакує хлоп і до мене . Я вже хтів витягувати з багажніка монтіровку ( гарну таку сьогодні викопав , десь кіл на 5 ) . Він питає , а то в тебе металошукач чи вудочки ( сумка для вудочок і не видко шо там в середині і лопата заді на багажнику ) ? Кажу металошукач , він відразу зрадів і давай розпитувати , а він золото знаходе ? Кажу знаходе , якшо під катушку попаде . Він відразу поїхали до нього до дому і шоб я в нього перевірив город . Бо хтось там йому із сусідів казав шо там може бути зарите золото ( він недавно купив хату ) . І шо в нього якісь робітники які працювали на городі знаходили якісь мідяки і потім дивилися в інтернеті то ті мідяки коштують 1000$ . Я його канешно розстроїв цінами на мідяки , сказавши шо навіть золотий червонець миколки2 і то коштує 500$ . А він все одно нє унімався і вся тяг до себе на той город . То на силу від нього відчепився , мо то маньяк який . Записав його телефон , сказав шо зателефоную згодом , зімою . Дах 8 поверхівки то все єрунда . Он в мене є подруга , хароша така дівчинка - добре вона давала жару в юності . Ото я про неї вже розповідав як біля неї в ліжку п"яний хлоп всрався . То вона розповідала як раз із хлопом йшли із танців до дому по льоду через ставок . Ну і діло молоде захтілося їм до не можу . То так посеред савка і полюбилися . І вона бідолашна , каже лежу під хлопом і думку гадаю , а яка там зара товщина льоду ? Бо не дай Боже лід репне і вони потопляться і їх знайдуть ото так ( один в одному ) , то позору батькам на все село буде . Ото екстрім .
Сьогодня штик Манлихер досить в непоганому стани,кугель гранатен,Кронштейн для штыка мосина.(перший раз такий нахожу зараз буду гуглити.