Згадав анекдота: -Куме, а чого це ваш кабанчик по хліву на протезі ходе? - А що, із-за декількох тарілок холодцю мені цілого кабана колоти?
Так ви обережно, трішечки здеріть. Камера скріш за все не студійна а маленька цифра, так що багато не знадобиться.
Та ні у газвагені не було,а от на даху 8 етажки такі да. Гаразд поїхав я до батьків.провідаю та можливо на хутір вирвуся.До вечора неділі,слухайтеся Вождя.
Она! А я не міг ніяк доперти, чого на шиномонтажці буси-фруктовози зраночку перевзуваються. А вони через перевал ладяться.
хто тут про машинки швейні питав? ось зверніться сюди. https://reibert.info/threads/nasha-s-otcom-kollekcija-shvejnyx-mashin.393401/
добрий вечір козаки! день таки вдалий та теплий був! почав крематорію шпаклювати! коли з пічи будуть доносится крики та стогни москаля, тре сидіти посЕОрбувати хреновушку та шоб піч око радувала! отакоет
Шось в Вашу душогубку тільки дрібні кацапйонки влізуть типа "мальчики в трусіках",а більш крупних, що по частинах запихати?
подивіться на печі бухенвальда. там не набагато більші але камуняки разом з жидами розповідають і досі казочки що там спалено живцем та разом з речами та хатами 60.000.000 жидів. так що всьо відносно.
ваша правда, а скільки радощів живцем великого бабуїна дружбою пилити на частки))) а недоросль залітає со свистом..
сходив на пару годин покопати, може хтось підкаже що за кружальце (значок для масштабу, теж сьогодні викопав):