наполягаю на йосепі штраусі, казках віденського лісу. ось поганеньке виконання бо не на барабані чи бубоні.
Та могли ж краще грати,шо ж мішало? Тим більше ім перемога потрібна була . Побачим в понеділок,шо покажуть
Та з рахунку 1:0 в раслобон грати небезпечно,знаючи як вони в кінці пропускають Та Іспанці певно дублем приідуть,то може шось получиться
все! я прокинувся тікі заснув а тута сон приходить і каже: я зна де ото місьцє! вставай! як тута не підскочиш,тепер я вже буду Пану К в скайпі до ранку кнопати пішов я кави заварю і валідольчіку хряпну!
Та був я у його за клунєй! тама одна голодна,бідна церковна миша сидить мать всеж таки є у його таємний схроніщєєє! але про це мені сон нічого не казав
так ось кому я в дупу три дні тому всадив два заряди солі з щетиною. ох і вереску ж було, а яка швидкість розвилась відразу. я вже думав що паркана тре буде ранком лагодити чи нового ставили, але минулось, перескочив.
Навряд чи. Він тільки сьогодні давав спільну прес-конференцію з Боровиком, де вони обнімалися і цілувалися, та пообіцяли підтримку один-одному. Більше схоже на таке: