То плюнте на них всіх і йдіть чи їдьте самі на коп . Я он сам їздю і нічо , всі знахідки мої . І чекати ніц нікого не тре бо в того діти сопливі в іншого ше якісь справи - якшо чекати поки вони зберуться то на коп і взагалі не сходеш . Нашо люди прибори дома тримають , якшо копають раз чи два рази на рік ?
То Вы майже як я - трохи пачти пинсионер , трохи мыслывець ( токо нэ на зайцив ) , трохи копарь , а в останний час вже й трохи алкоголик - бо став выпивать не только на Новый Год ) . А вот якшо будэтэ пив дня на роботи читаты - то ще й станэтэ трохи бэзробитним , тьфу-тьфу .
ну не знаю,самому якось скушно. бувало шо виходив сам то до обіду переспівав всі пісні які знав,говорив сам з собою))))
Нічо , це нормально . Я он теж співаю як ніц нема нормальних знахідок і пре с/г чермет у вигляді болтів , гайок і різного шмаття гиржавого заліза . То співаю оцю пісню , і хоч не хоч посміхаєшся , настрій полібшується , отак
Іду готуватись до перегляду футбілу. Помити нижні кінцівки (три), і під ковдру І на останок уходящої п"ятниці..
На то вона й лэгэнда - щобы про нейи зналы вси ! А я Вам навить больше скажу - я тот схрон найшов ще рокив трыдцять назад в яремчанськых скэлях колы був малым та гостював у батькиной двоюродной сестры . Алэ цэ таемныця й никому про нейи нэ кажить !
Ви в Каліфорнії жиєте ? Бо в нас в спортзалі таких ніц нема . Та й взагалі кобіти до свого здоровля відносяться ще гірше ніх хлопи .
ну коли їдемо той сховок розпечатувати? давайте вирішуйте швидше бо мені знахідок хочеться та і на копі давно не був вжен.
що до копа та збірок. тут кеп тему створив як то тре робити. тьху халепа, посилання забув. ось воно https://reibert.info/threads/09-10-2015-vot-chto-takoe-kop-predvkushenie-kopa.675749/#post-7179562
Тихенько.бо будете працювати на пана к% і Р 100%.Тоді вас точно з дому виженуть.А ще вони(пани).примусять *сємачками* торгувати на ганку сінагоги.в дощь і мороз(бо влітку вони самі це роблять).Всю виручку до їхніх *карманів*.а вам *братський відсоток.МОЖЕ.