осо бливо я дуже чикаю подарунков. так що парторже давай хутчіш неси мені подарунки під ЙОлку. поквапся!
Я не зрозумів - де мої подарунки? Чому ти їх мені ще не приніс? А варенням пику тобі намазати завжди можна. Навіть влітку.
куркуль ти а не друг! а я тобі іще хотів подарувати колесо від фау-7 але якщо ти такий то я його не буду для тебе купувати
Хто ще з нас куркуль - треба розбиратись. Бо тільки така меркантильна особливість як ти може запрошувати в гості зі словами: "Приходьте в гості, й собі чогось взяти не забудьте." Так що не свисти. Це ти в нас куркуль замаскований, що косить під бідноту, поряд з котрою церковна миша - олігарх.
САЛОм алєйкум шановне паньство!!! Був сьогодні в рейді по виявленні необлікованого споживання електроенергії населенням, а виявив для себе ось такий, шикарний, новорічний подкрунок. Все таки ще не оскудєла гуцульська земля на рарітєти!!!
Обійдуться, хай дякують що я добрий перед святами, і що Консерватора на них не наслав. А то збулись би ще й всього САЛА
та все єдно якось не по людські це. а от прийти та провести ревізію з вилученням непотрібного то геть інша справа.
Доброго вечора! в мене хоч и нема ялинки,але зате синуля подарив (антураж) вхидне у затилок- вихидне в лоб
В красной шубе, с красным носом, Дед фигарит по морозу. В шапке,с палкой и мешком и с бухим снеговиком. Рядом кролик в каблуках и снегурка на рогах. Если встретишь этот сброд, значит скоро Новый год!!! ВСЕХ С НАСТУПАЮЩИМ 2014годом!!!!
Все правильно . Мосьпан Консерватор під новий рік повідкриває слоїки із снігом і заробитть собі на мАнеТТо ну може навіть на кАльйоса вистачить . І все це замітьте , за наш державний сніг ( азірову незаплатить ні копійки налігів ) .
Мабуть отой хриц сало ховав від камрадів та не хотів їх частувати - от і заробив кульку у потилицю. Усіх присутніх з наступаючим - дужо здоров"я і щоб голова не боліла
та може воно і так але трохи не так. я є представником народу а народ як відомо то є основа нашої країни тобто я особисто є представником держави як і кожен з нас Українців, один народ, одна країна один провідник! так що сніг мій і нікому за нього я платити не збираюсь, тим більш якомусь москалю азірову-пахло,бо він є лише мій холоп, сьогодня один азіров, завтра інша якась наволоч якщо не зімнемо нічого і всім плати? перетопчуться! най счі з квасної капусти личаком сьорбають. а сніг скінчився. іще трохи у листопаді було але скінчився. я увесь запас який був витряхав щоб зиму приманити та щоб вона прийшла скоріш та натряхала нового снігу щоб можна було законсервувати його на літо. але не все так склалось як гадалось. в мене зараз теж снігу нема ніц.