Я також маю іхати за скарбами ,але правда ховав іх Ковпак)) То може дасть бог знайду іх на Бережанщині))
Агаааа, я тепер пойняв чому консерватор, і не розлучається з топірцем. Він москалів консервує по трьолітровим банкам!
а от з цього моменту докладніше. що то за скарби такі кольпак заховав, мать ті що в пересічних посполитих накрав коли своєю зграєю по Україні кочував
так я і кнопаю: ледь виповз, а де Ви взяли фото моєї банькі? щє, я тута головний підгледувач, і ось так я виглядаю
Та ходить одна легенда в одному селі,шо схованка є бандерівська чи Ковпака,і там в тій схованці навіть сало є в 3 х літровій банках закрите і всяких різних цікавих речей там лежить)) Ось і кумекаю як то іх знайти))
Так вот ті дами шо на фото,скинули по вайберу.....казали шо геть Вас той коп замучив....шо аж виповзали від них
ну якщо сало то тре обов'язково шукати той схрон. так що хвате тут читати а беріть швидше глубиника та біжіть чимдуж шукати той сховок. потім звіт надасте, з світлинами
на яку холеру тобі ота дурня? справами ліпше займись, кабанету доробити треба а не на дурнів бігаючих дивитись
ну шо за й.б його мать нема з ким на коп піти,той там а той там а в того срачка в того болячка. вина припас домашнього,ехх прийдется дома сидіти як той олень. такшо хто буде вино підставляй стакани