овва! в нас ще один пан Р. з'явився. тепер стоїть задача як їх розрізняти хоча з іншого боку плутанина буде тільки веселіше.
Привіт панове, салют таваріщам. Після цих розмов аж пиріжками в носі запахло)) Та у мене сьогодні рибний день..
тю. то можете непоспішати, тут багато чого написано та показано так що вдома вас ще тижні три непобачать , ну це за умови що ви будете все в пів ока читати а якщо уважно все вивчати то місяці на чотири вистаче а то і більше так! але тілько для кацапів, підкацапників та інших камуняк недобитих. усім іншим дозволено тут і писати і читати і проводити увесь вільний час. і перше питання до вас. ви хто? тобто копарь, колекційонер, реконструктор чи просто цікавитесь історією?
так тож клаву перемикати тре1 а воно інколи часу на теє нема, тре' все відстежувати та одписуватись у темі. отакоєот. а ви кажете
та сьогодні сижу на роботі і пів дня тут читаю)) хтось мене вже запрошував сюди на бесіди но не памятаю хто саме)) Я не комуняка - а чистий бандерівець з файного міста Тернопіль я і копарь і трішки колекціонер і цікавлюсь історією)))навіть почті кожен день її вчу.....з дитиною уроки)))
Не розказуйте панові К про свої хобі, бо він одразу ж почне відсотки вимагати)))) Поставте собі StrangeUkrainian розкладку, і не треба перемикати, та й кацапську розкладку можна буде викинути А панові @ruslan74 взагалі можна отакого символа ® )))
та він не перший він сотий. швеньдає десь казав що по скарби поїде ті що Довбуш заховав десь , а мо з паном доХтуром здибались та на пиво пішли