ну то подаруй його мені, я за ним буду наглядати щоб його кіндрат невхопив. бо бачу що ти його вграєш швидко, а я буду лагідно до нього відноситись і йому в мене буде гарно
а як же треба якось тіло та душу прогріти))) а потім виповзти з лазні та вареничків з мнясом навернути та на бочок)
то хто заважає напекти тих пиріжечків? можна ще до кулінарії послати якогось спеційально навченого хлопчика щоб привіз свіженьких пиріжечків. в вас там кулінарія є?
А вот возьму и прыйиду ! Токо трохи справы владнаю и ликуватысь вид стрэсив до товарыша в Мачерату , то далеко вид Вас ?
а самому що ніц? а через нову пошту таке не пересилають, зжеруть ті поштарі. так що не лінуйся а бери став тісто та печі пиріжечки
От у Вас токо крайности - то малолеткы рэбрысти , або ота свыноматка . Нэма щобы дэбэлых сракатэнько-цыцькатых фотографувати , так усилякым модам соответствуетэ ...
та хіба то мороз? то так, морозець. якби був мороз справжній то на шовковиці листя б усе опало відразу як в тім році а не по три листки за день відкидало. та і чого ото за тії морози перейматись? затопив грубку та і всьо, тепло, гарно, затишно. а кацапи най свій газ до дупу собі закачують.
тю. я вже скілько років на восьмаці сиджу і всьо ок. то вам або криво її вкатали або не вмієте користуватись нею. а сімака то фігна, ресурси жере як скаженна та гальмує, а от вісьмака то вєсЧ. тре десятку спробувати ще
в кого шо а в нас замінували університет ЧНУ “замінувала” жінка reporter2, Chernivtsi, Новини - 09.10.2015 За даними чернівецьких правоохоронців повідомлення про замінування Резиденції ЧНУ надійшло на спецлінію “102” о пів на другу дня, – повідомляє promin.cv.ua Телефонувала жінка,яка розмовляла російською мовою. Перепитала, чи її добре чути, після чого розповіла про вибухівку. Експерти припускають, що дзвінок надійшов з інтернету.
знач криво встановили. я на беті півтори року просидів, все літало. але одного сонячного дня зайшов друг який побачив що треба оновити вінду і тицьнув на оновлення. після того він узяв мій ноут і пішов переустонавлювати восмаку наново. зараз стоїть 8.1 тобто 9 бо девятку не розробляли щоб не було плутанини з 98 чи 95 віндою. то все працює дуже добре, звичайно ноут вже старенький і усе відразу не тягне як на хрушці але і того що є мені вистачає і попрацювати і розважитись.