-3 - +3 немає значення, все одне прохолодно, тому вже піч розтопив, геть не люблю холод! пс: зара цицьковеди прокинуться і почнеться))
Сіська унц унд жопа кляйн, Нафіга такий фроляйн. Сіська гросс унд жопа хабен, Ось такий потрібен бабен!
Доброго ранку!+2, навіть сонечко хоче показатися! всім гарного настрою та хорошого завершення робочого тижня!
Доброго ранку! За люмінатором ±0°С. Ясно… без йопадів… ЯСНО. Начеб-то на Ямайку для українців безвізовий вʼїзд… чи на Ямал…
Офігєнна вєсчь я вам скажу. Фоткав під водою на морі і на Світязі. Завжди беру в ліс, на природу, рибалку, коп. Не боїться води. Неодноразово падав з висоти. Є ДжіПіЕс.
Доброго ранку! пінтура: всього два слова- холодно,сонячно. всім кофію і гарного настрою! і щє,вітаю з тяпницєю
Вітаю ! На вулиці прохолодно : було -3 , зара вже потепліло , сонячно і без вітру . Тю , гарна жіночка . Кугачку і там мона придбати , або ще краще гусака .
Програмісти або ті хто розбирається у віндовсі 8 , дайте пораду . Он сьогодні не ждано не гадано на екрані знизу спрарва появився прозорий напис два ключика і напис активация віндовс , чтобі актівіровать віндовс перейдітє к параметрам компютера . Перехожу я на ті параметри під адміном , воно мені каже Переходжу під гостем ( яке тільки падло понавидумувало тіх гостів і адмінів ) то показує отаке Ото я нажму актівіровать , і шо тагда буде Гавруша ? Почне мені втірать шо в мене крадений не ліцензійний віндовс , заблокує той віндовс , чи ше шо ? Розкажіть мені дерев"яному в ціх віндовсях , бо я аж сатанію від оціх віндовсів і від їх неполадок .
та ви ще той. поЕт про заєк. а казали що копарь початківець. вітаю панство. на дворі таки був морозець але невеличкий.
сусіде забий на все та тицяй активувати. а потім подивишся що буде бо без цього тобі прийдеться систему переставляти хоч так хоч інакше. а на оту прозорий напис незвертай уваги. ну його до біса я на те увагу не звертаю і працює ноут нормально до тих пір аж поки я систему не задовбу так що вона сама лягати не починає.
Та вже десь зник той напис , холера б ухопила за живіт того мудака який розробив віндовс 8 . Але ноут шось викаблучувався не хтів ні включатися ні виключатися . Чути шо працює - кулери шумлять , а екран не вмикається і ні на які кнопки не реагував курва . Поки я його не обезточив ( витяг батарею ) і увімкнув знову . І отой напис як корова язиком злизала . Шо буде далі побачу . Якшо і далі буде таке горе , то віднесу до програмістів най віндовс 7 ставлять чи взагалі хр . Бо із цією 8 мене скоро Кондратій вхопить .
як вхопе то незабуть на поминки запросити. ми поспіваємо, тебе пом'янемо та віночок тобі запрезентуємо щоб тобі було красиво.
Вітаю присутніх, а і відсутніх також. В ранці було -2 з досить холодним вітерцем, але соняшно. Зара +6, соняшно та вітряно. Завтра лечу до Києва (валіза вже спакована) та думу тяжкую думаю - брати щось дуже тепле з речей чи не брати - то є проблема, а не те що якийсь там віндовз 8!